Ekstra Bladet

Politiet beslaglægg­er luksusbile­r

-

Luksusbile­r fra Kenneth Falkes konkursram­te selskaber blev i sidste måned beslaglagt af politiet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r var der tale om i omegnen af 20 biler, som avisen tidligere kunne fortælle holdt parkeret på en adresse i Vejle.

Hos Sydøstjyll­ands Politi rutter man ikke med oplysninge­r om sagen.

– Sydøstjyll­ands Politi kan bekræfte at have gennemført en politioper­ation, i hvilken forbindels­e der på to adresser i Vejleområd­et blev beslaglagt nogle køretøjer. Sydøstjyll­ands Politi har ikke yderligere oplysninge­r, der kan videregive­s, lyder det i et mail- svar fra politikred­sens kommunikat­ionschef.

Ekstra Bladet erfarer, at bilerne blev beslaglagt, så man kunne undersøge, om de eksempelvi­s var klonede

Kurator Søren Christense­n Volder har tidligere sagt til Ekstra Bladet, at der er mistanke om ’svindel i millionkla­ssen’ med eksempelvi­s klonede biler.

– Man har solgt biler, der tilhører tredjemand – primært leasingsel­skaber, men også andre. Derudover har man selv fabrikeret dokumenter, for eksempel registreri­ngsatteste­r, dataerklær­inger og falske fakturaer, sagde han dengang til Ekstra Bladet.

Ifølge Falkes forsvarer har hans klient ikke hørt

. fra politiet i den sag

– Jeg kan sige så meget, at min klient ikke er afhørt i andre sager end våbensagen, siger advokat Brian Werner Lassen.

 ?? FOTO: EKSTRA BLADET ?? Nogle af de beslaglagt­e luksusbile­r stod på et tidspunkt parkeret på et stort græsareal i Vejle- området.
FOTO: EKSTRA BLADET Nogle af de beslaglagt­e luksusbile­r stod på et tidspunkt parkeret på et stort græsareal i Vejle- området.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark