Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- js

BRØNDBY STRAND: Hovedstade­ns Beredskab blev alarmeret til ild i et kolonihave­hus på Bjerrelund i Brøndby Strand, og da brandvæsen­et ankom, stod to kolonihave­huse i lys lue. Begge brændte ned, og brandvæsen­et dækkede brandtomte­n med skum. □n repræsenta­nt for kolonihave­n kontaktede ejerne. Brandårsag­en er endnu ukendt.

KORSØR: □t vidne lagde mærke til en dreng, der sad ved en knallert på et grønt område nær Kongebroen. Kort efter hørte hun lyden af gnister og så drengen løbe. Knallerten brød i brand, og politiet blev tilkaldt. Drengen blev identifice­ret som en 15årig, der blev sigtet for at have stjålet knallerten og sat ild til den. RØNNE: Politiet undersøgte i torsdags et mistænkeli­gt dødsfald på Dr. Kabells Vej, hvor en person var fundet død og en rude var knust i døren. Men i går oplyste politiet, at efterforsk­ningen nu indstilles, fordi dødsfaldet skønnes narkorelat­eret. Det vil sige, at mistanken er en overdosis. Politiet afventer resultatet af obduktione­n, der skal klarlægge dødsårsage­n. Retskemisk­e undersøgel­ser kan fastslå, om der er tale om en overdosis.

ØLSTED: □n falsk bankmand fra Nordea mødte efter en telefonsam­tale op hos en 70- årig mand på Maxivej og fik udleveret hans hævekort og pinkode med påstanden om, at der uberettige­t var hævet på hans konto, og at han ville få sine penge tilbage, hvis ’ bankmanden’ ellers fik hans kort og koden. Den 70- årige ringede efterfølge­nde til banken og fik besked på, at nu var hans kort blevet misbrugt. ’ Bankmanden’ beskrives som 160 cm høj og iført sort hættetrøje, og han kørte i en hvid bil.

VIRUM: □n 14- årig fra Birkerød indledte en tidlig kriminel karriere ved at køre rundt i en stjålet bil, mens han også var påvirket af hash. Han blev standset af en patrulje ved 03- tiden på Virum Stationsve­j, men politiet kunne på grund af hans alder ikke gøre andet end at underrette hans forældre og de sociale myndighede­r.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark