Ekstra Bladet

De tømmer huse på stribe

- JAN SØGAARD js@ eb.dk

De to mænd på billedet er mistænkt som flittige indbrudsty­ve, der huserer på den københavns­ke vestegn og i Nordsjælla­nd. Politiet håber, at befolkning­en kan hjælpe med at få dem indfanget hurtigst muligt.

Politiet har identifice­ret den ene som en 33-årig østeuropæe­r, men den anden kender politiet ikke navnet på, og man ved ikke, hvor mændene opholder sig, når de hviler ud mellem indbrudden­e.

Den 33- årige er foreløbig mistænkt for mindst otte indbrud på Vestegnen og flere indbrud i Nordsjælla­nd.

Han beskrives som 178 cm høj med mellemlang­t, mørkt hår, blå øjne og overskæg.

På en overvågnin­g, som politiet har sikret, er han iført mørk kasket, mørk jakke, mørke bukser og sko med hvid kant, og han bærer en sort taske med hvide staffering­er. Han ses til højre på billedet.

Den anden mistænkte til venstre i billedet beskrives som 25- 30 år, 185- 190 cm høj, almindelig af bygning og europæisk af udseende. Da han blev filmet, var han iført grå/ blå tophue, sort jakke med fire lommer foran, blå jeans og mørke sko.

Hvor gemmer de sig?

Mændene mistænkes for blandt andet at have huseret i villakvart­erer i såvel Høje- Taastrup, i Brøndby som i Hvidovre.

Politiet siger, at de har ledt efter den 33- årige og hans makker i en periode:

– Nu har vi vurderet, at vi har brug for offentligh­edens hjælp til at fastslå, hvor de gemmer sig mellem de mange indbrud, de er mistænkt for, siger politikomm­issær Tue Lauenblad, der er leder af Indbrudsgr­uppen hos Københavns Vestegns Politi.

To andre indbrudsty­ve, der beskrives som danske af udseende og 17- 25 år, huserer i øjeblikket i Høje- Taastrup med adskillige indbrud.

Politiet har fået en sløret overvågnin­gsvideo af dem, som kan ses på Københavns Vestegns Politis hjemmeside.

 ?? POLITIFOTO ?? Her er de mistænkte indbrudsty­ve. Politiet kender navnet på den 33- årige til højre, men den anden er ukendt, og politiet ved ikke, hvor de opholder sig.
POLITIFOTO Her er de mistænkte indbrudsty­ve. Politiet kender navnet på den 33- årige til højre, men den anden er ukendt, og politiet ved ikke, hvor de opholder sig.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark