Ekstra Bladet

En gave fra AGF

Fredag overrasked­e AGF de ældste fans, der har et sæsonkort, med et særligt besøg , så de har lidt at varme sig på, når nu bolden ikke ruller

- PATRICK. E. NIELSEN patrick@ eb.dk

Bare fordi bolden ikke triller rundt om på de danske Superliga- stadions for tiden, betyder det ikke, at klubberne har glemt deres fans.

I hvert fald ikke i smilets by Aarhus.

Der var flere AGF- legender nemlig på besøg rundt omkring i oplandet med en lille gave til deres sæsonkorth­oldere i alderen 65+.

At det lige netop var denne målgruppe den traditions­rige klub havde udvalgt, er der en god grund til.

God overraskel­se

– Det er jo folk, som har fået at vide, at det nok er dem, der skal gå mest i isolation i påsken. Og vi synes, at der var en mulighed for at forsøde tilværelse­n lidt for dem, fortæller administre­rende direktør i klubben, Jacob Nielsen.

Derfor havde de medarbejde­re, der ikke er sendt hjem fra klubben, dagene forinden brugt tiden på at forberede og pakke de mange gaver til de ældste og mest trofaste sæsonkorth­oldere. Selvfølgel­ig på forsvarlig vis, forsikrer AGFdirektø­ren da Ekstra Bladet fanger ham på en telefonfor­bindelse.

– Det har været en overvælden­de oplevelse. Vi gjorde det jo uden at varsle det, fordi vi regnede med, at mange ville være hjemme. Det var der da også rigtig mange af dem, der var, fortæller Jacob Nielsen.

Den lille overraskel­se er da også blevet taget rigtig godt imod af modtagerne.

Overvælden­de

Det er jo folk, som har fået at vide, at det nok er dem, der skal gå mest i isolation i påsken

– Der har jo været alt lige fra rigtig søde hilsner til, at man er blevet budt indenfor på kaffe. Det har vi jo desværre pænt måtte afslå og holde den her afstand.

– Så det har virkelig spredt en enorm glæde. Vi havde regnet med, det ville blive taget godt imod, men det har oversteget alle vores forventnin­ger, så det har været meget overvælden­de, fortæller Jacob Nielsen, der også selv personligt har været ude og besøge klubbens ældre fans.

Foreløbig er der ikke udsigt til at bolden kommer til at rulle igen i Superligae­n. Så enhver fodboldfan kan forestille sig, at et besøg af en klub- legende fra ens yndlingskl­ub er kærkomment.

– Når vi har været ude med gaven, har folk jo bare været rigtig glade for at få besøg af nogle fra AGF. De har ikke haft travlt med at åbne pakken, det har de først gjort efter vi er gået, fortæller Jacob Nielsen.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? AGF- stjernerne Nicklas Backman og Patrick Mortensen (de to i midten) ringede de modtagere af gaven op, der ikke var hjemme.
FOTO: JENS DRESLING AGF- stjernerne Nicklas Backman og Patrick Mortensen (de to i midten) ringede de modtagere af gaven op, der ikke var hjemme.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark