Ekstra Bladet

Mine tricks til god PIGESEX

Stina Maria er uartig – og hun deler gladeligt ud af sine mange frække oplevelser

-

Det der med at dyrke sex med kvinder er relativt nyt for mig. Efter adskillige indre kampe, hvor jeg endelig fik erkendt overfor mig selv og min mand, at jeg tændte på de feminine, bløde og blide skabninger, sad jeg stadig tilbage med en kæmpe hæmsko. For hvordan fanden griber man overhovede­t det der pigesex an?

Jeg havde jo kigget pigesex på pornosider­ne i nogen tid, inden jeg krøb til korset og fik bekendt mine tendenser. Men at tage springet derfra til faktisk forsøge selv at skabe nydelse for en kvindekrop – det var lidt af en mundfuld!

Efter en del samtaler om emnet sparkede min frække mand mig ind i kampen og sengen hos et par.

med pigeI mit første møde sex landede jeg heldigvis i skødet på en kvinde med en vis ’ pige- erfaring’. Hun tog mig kærligt i hånden og førte an, velvidende at jeg var total novice. Det gav mig en god portion tryghed under min nysgerrigt legende udforsknin­g af hendes krop og nydelse.

Det er klart, at man skal kravle, før man kan gå, og det har da taget mig en hel del år at blive god til sex – med en mand! Så på trods af min brede seksuelle erfaring og det faktum, at det trods alt ER lettere at relatere sig til, hvad der skaber nydelse hos én af samme køn, så har jeg stadig mange timers øvelse foran mig, inden jeg vil kalde mig selv erfaren på området.

er der en Heldigvis for mig del biseksuell­e kvinder, der med manden under armen, drager på kvindejagt i swingerklu­bben. De ved godt, det måske er forgæves – de jager jo et af de sjældne dyr i skoven!

Men for disse kvinder er det dejligt ligegyldig­t, at man er ’ kvinde- novice’, hvis man blot lystigt går på opdagelse på deres kroppe med hænder og mund – og overgiver sin egen krop til udforsknin­g med begær og liderlighe­d i projektet.

Så smiler de med garanti hele vejen hjem i bilen!

Hun tog mig kærligt i hånden og førte an, velvidende at jeg var total novice

 ?? FOTO: SHUTTERSTO­CK ?? Trods bred seksuel erfaring og det faktum, at det ER lettere at relatere til, hvad der skaber nydelse hos én af samme køn, så har Stina Maria stadig mange timers øvelse foran sig.
FOTO: SHUTTERSTO­CK Trods bred seksuel erfaring og det faktum, at det ER lettere at relatere til, hvad der skaber nydelse hos én af samme køn, så har Stina Maria stadig mange timers øvelse foran sig.
 ?? FOTO: PHOTE4YOU ?? Det krævede en del selvovervi­ndelse for Stina Maria at kaste sig i skødet på en anden kvinde, men hun har aldrig forstrudt , at hun tog springet.
FOTO: PHOTE4YOU Det krævede en del selvovervi­ndelse for Stina Maria at kaste sig i skødet på en anden kvinde, men hun har aldrig forstrudt , at hun tog springet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark