Ekstra Bladet

- Nu danner vi par

- NANNA BAY MADSEN nbm@ eb.dk

I november afslørede 55- årige Bubber over for Ekstra Bladet, at han skulle skilles fra sin kone, Christina Ibsen Meyer, som han på daværende tidspunkt havde været gift med i 29 år. Samtidig kunne Bubber fortælle, at han ventede et barn med en ny kvinde, den 41- årige butiksejer Signe Rossing, som for 20 år siden passede Bubbers og ekskonens børn.

Snart står Bubber derfor over for en ny virkelighe­d, når han bliver far til fire i en alder af 55 år, når hans lille søn melder sin ankomst i slutningen af april.

At blive far i en relativt sen alder er noget, Bubber har gjort sig rigtig mange tanker om de seneste måneder, og de tanker er nu blevet til podcasten ’ Gammelfar’, som torsdag havde premiere på Podimo.

I podcasten taler Bubber med en række eksperter, fagpersone­r og andre kendte danskere, der er blevet fædre i en sen alder, for at ruste sig selv bedre til opgaven, han står over for.

Ikke planlagt

For selvom Bubber allerede er far til tre voksne børn og også bedstefar, så bliver det ifølge ham noget helt nyt at blive far i en alder af 55 år. At det skulle ske, havde han eller Signe Rossing nemlig langtfra planlagt.

– Det der med at være ’gammelfar’ er aldrig noget, jeg har ønsket. Selvom jeg har været glad, når jeg har set de her mænd gå med barnevogne­n, hvor man har tænkt, er det en far eller bedstefar? Det har det taget noget tid at vænne sig til, men jeg er klar, siger han i første afsnit af podcasten.

Det tog dog noget tid for ham at komme dertil.

– Jeg kan jo godt sidde her og prøve at skrive det om, file hjørner af, men helt ærligt, jeg tænkte: ’ Det kommer ikke til at ske’. Men nu har vi taget beslutning­en, så derfor er det faktisk noget, jeg ikke gider høre mig selv sige. Helt ærligt!

Bubber siger videre, at forholdet til Signe Rossing ikke var et sidespring, men at de to

mødte hinanden igen, efter han og ekskonen ’ Ibsen’ havde valgt at smide håndklædet i ringen.

Han uddyber over for Ekstra Bladet:

– Selvom jeg er far i forvejen, så er det her noget helt nyt, for der følger nogle helt andre bekymringe­r, når man er på den alder, jeg er nu. Kan jeg klare det? Hvor længe vil jeg være her med barnet?, siger han.

 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ?? Bubber bliver inden længe far igen. Hans rejse kan man følge i podcasten ’Gammelfar’.
FOTO: LINDA JOHANSEN Bubber bliver inden længe far igen. Hans rejse kan man følge i podcasten ’Gammelfar’.
 ?? FOTO: RUD KOFOED ?? Signe Rossing venter Bubbers fjerde barn.
FOTO: RUD KOFOED Signe Rossing venter Bubbers fjerde barn.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark