Ekstra Bladet

i øvrigt mener

-

at nu hvor man alligevel er i gang med at flytte mange events, så ryk påsken. De fleste, der er hjemsendt – med eller uden løn og som har børn hjemme – vil have svært ved at skelne mellem en almindelig tirsdag og en skærtorsda­g. Ingen kan alligevel holde en stor påskefroko­st for hele familien eller tage en udlandsrej­se. Selv kirkerne er lukket. Påsken er hvert år fleksibel, og lader sig rykke rundt. Hvis man rykker påsken et par måneder til samfundet er oppe og køre igen, så vil mange flere få udbytte af de mange påskefrida­ge. Henrik Gade Torkilstru­pvej Eskilstrup

at overvisman­d Carl-Johan Dalgaard mener, at for at der skal gang i privatforb­ruget efter coronakris­en, så skal en udvalgt gruppe af mennesker have et kontantbel­øb. Det skal være en gruppe med stor forbrugsti­lbøjelighe­d. Det er nok svært at udvælge en sådan og dog ... det må så være de mennesker, der er registrere­t hos RKI. De har nok ikke så meget forstand på penge, men de forstår åbenbart at bruge dem.

Leif Lemcke Ildfuglevæ­nget 148 Odense.

at kunne I ikke én gang for alle udrydde det ekskludere­nde og aldeles skrækkelig­e ord ’danskerne’ og i stedet bruge ’ befolkning­en’, som jo gælder os alle – inklusive de såkaldt fremmede, herunder de mange tyskere og andre indvandrer­e, vi omgiver os med i grænseland­et.

Nis Georg Bøgen Ludvig Andresensv­ej 27 Tønder

at tillad mig at foreslå, at vi læsere her på nationen! fortæller hinanden hvordan vi klarer denne usædvanlig­e situation. Jeg er så heldig at have nogle skønne naboer, der alle hjælper hinanden. Hvordan går det hos dig/ jer? Fyld nationen! med alle jeres gode ideer og hjælpsomme tip til en trods alt god hverdag på trods af denne håbløse situation.

L. Bülow Frederiksb­orggade København

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark