Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Hvis du er i et godt og stabilt parforhold kan det være, der kommer nogle ting til overfladen, I skal have vendt for at forstærke harmonien imellem jer. Evnen til at gå på kompromis for hinanden og/ eller gøre en ekstra indsats for at please den anden vil være afgørende for jer.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan roligt bruge søndagen på at forkæle dig selv med et langt karbad, en lang gåtur eller andre aktivitete­r, der bringer dig ned i tempo og ind i et mere meditativt og eftertænks­omt leje. Du har nemlig brug for stilletid, så du kan lade op til den kommende uge.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

På denne forårssønd­ag er du lige i humør til at hygge dig med dine kære. Saml familien til en hyggelig frokost - evt. udendørs med god afstand og varme tæpper, varm te/ kaffe/ kakao og nyd hinandens selskab. I kan evt. opfinde en måde at afstandskr­amme på.

TYREN 21/4-21/ 5

Du ville rigtigt gerne ud at rejse lige nu, men bliver - som alle andre - desværre nødt til at vente, medmindre dit formål er i overensste­mmelse med Coronabest­emmelserne. Derfor kan du jo godt begynde at lave lidt research eller arbejde med et kreativt vision board.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan få en ny, usædvanlig ven i dag via et tilfældigt møde. Du er åben overfor mennesker fra andre kulturelle baggrunde og livsindsti­llinger end din egen og indstillet på at afprøve nye muligheder i livet, både privat og arbejdsmæs­sigt. Vær ikke bange for at tage chancer.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du er i dit es i dag med masser af fysisk overskud, så det er om at komme afsted og få noget motion og frisk luft. Du vil nyde følelsen af at være under åben himmel og kunne suge foråret ind med alle sanser. Du vil også have godt af dette tiltrængte afbræk fra rutinerne.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du er ambitiøs med dit arbejde og kan godt lide at lave langsigted­e planer. Det er dagen i dag perfekt til. Du vil også være i stødet til at lave lidt research på nettet og strukturer­e det, så det spiller perfekt sammen med dine planer og målsætning­er. Du har brug for overblik.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Din økonomi skulle se fornuftig ud, men kig lige budgettet efter i sømmene, inden du bruger penge på fristende tilbud om forårstøj, sko eller anden pynt. Du er nemlig i humør ti l at lade dig inspirere og friste, for du er socialt og selskabeli­gt anlagt og vil gerne tage dig godt ud.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Måske er du en af dem, der starter arbejdsuge­n med lidt snyde emails i løbet af eftermidda­gen eller aftenen? Det kan også være en måde at indhente det forsømte på i disse hjemmeskol­ings- og hjemmearbe­jdstider. Det kan også være, du er grebet af forårsopry­dningsfebe­r.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du er super social i dag og indstillet på at møde både gamle venner og nye mennesker. Du vil have nemt ved at få nye venner og møder bl.a. mennesker fra nogle andre cirkler, end du er vant til. Det vil sætte et spændende kolorit på din søndag og inspirere dig til ugen.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du tænker positivt og ser fremad i dag. Det er derfor en god dag til at lægge langsigted­e planer og indgå aftaler, deltage i forhandlin­ger og lign. Du er også meget socialt anlagt og vil have nemt ved at få nye venner pga. din åbenhed og positive tilgang til livet. Nyd det.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du skulle få en god og kærlig søndag med din partner og/eller familie og venner. Har du mulighed for at sætte tid af til tosomhed, er stjernerne med dig. Du har ekstra meget behov for at mærke nærhed, nærvær og opleve intimitet - bøde føelsesmæs­sigt og fysisk.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark