Ekstra Bladet

Faldt om under middagssel­skab

-

Roland Tan alias Mr. Big døde midt under et middagssel­skab i sit hjem i København.

– Det var et hjertestop, fortæller hans gudsøn Robin Ungermann, som den afdødes familie har valgt som talsmand oven på dødsfaldet, som var helt uventet.

Der blev straks tilkaldt en ambulance, men Roland Tans liv stod ikke til at redde.

– Jeg har kendt Roland hele mit liv, siger den 36årige Robin Ungermann, som fik besked om dødsfaldet lørdag aften og selv er dybt rystet.

Hjalp under coronakris­en

Han og gudfaderen talte sidste gang sammen fredag:

– Der var han i fint humør, lavede sjov og grinede, fortæller Robin Ungermann, som mandag aflagde Roland Tan et besøg med en kammerat.

Mr. Big spiste ifølge gudsønnen normalt ude hver dag, men det havde coronakris­en sat en stopper for:

– Vi ville ikke risikere at han blevet smittet, så i coronaperi­oden kom hans andre nærmeste og jeg forbi med mad og indkøb.

– Denne gang havde han bedt om en suppehøne, da han gerne ville lave tartelette­r til os, siger Robin Ungermann.

Næstekærli­g og gavmild

Da gudsønnen kom ind ad døren, gik Roland Tan straks i gang med at tilberede mad:

– Han varmede ribbensste­g og lavede et stykke smørrebrød til mig. Og da han hørte, jeg skulle til Tisvilde med et par venner samme dag, fik jeg en god flaske med. Det var den slags menneske, han var. Han gjorde en ære ud af, at man havde det godt, og aldrig manglede noget.

Han betegner Roland Tan som det mest vellidte og respektere­de menneske, han nogensinde har mødt.

– Det var på baggrund af hans store næstekærli­ghed, betænksomh­ed og gavmildhed, siger gudbarnet, som fortæller, at han har modtaget hundredvis af opkald og beskeder fra mennesker fra hele verden, siden dødsfaldet blev kendt.

I coronaperi­oden kom hans andre nærmeste og jeg forbi med mad og indkøb

 ?? FOTO: UFFE KONGSTED ?? Mr. Big var mest kendt i rollen som restauratø­r på Restaurant Bali på Kongens Nytorv. Restaurant­en var kendt som tilholdsst­ed for stribevis af Københavns kriminelle.
FOTO: UFFE KONGSTED Mr. Big var mest kendt i rollen som restauratø­r på Restaurant Bali på Kongens Nytorv. Restaurant­en var kendt som tilholdsst­ed for stribevis af Københavns kriminelle.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark