Ekstra Bladet

Joe Exotic

-

❘ 2019 blev Joseph Allen Maldonado- Passage, bedre kendt som Joe □xotic, fundet skyldig i at have betalt en lejemorder 3000 dollars for at myrde sin rival fra Big Cat Rescue, Carol Baskin.

Mordet blev aldrig til noget, men Joe fik 22 år bag tremmer for at have planlagt det.

Samtidig blev han kendt skyldig i at have overtrådt dyreværnsl­ovene i USA.

❘ dag er Joe □xotic stadig i fængsel, efter at han blev fundet skyldig i januar i år.

❘ marts kom det frem, at Joe □xotic havde sagsøgt U. S. Fish and Wildlife Service og det amerikansk­e indenrigsm­inisterium for næsten 94 millioner dollars, svarende til omkring 650 millioner danske kroner.

Påvirket af corona

Hans påstand går på, at hans dom er baseret på et falskt vidneudsag­n. Om sagen har Joe udtalt, at man er gået efter ham, fordi han er ’en åben homoseksue­l mand med den største samling af tigre og krydsbland­inger’.

Under sin fængselsdo­m har Joe □xotic også være påvirket af coronaviru­ssen.

Hans fjerde ægtemand Dillion Passage har i et radioprogr­am udtalt, at Joe □xotic er isoleret i det fængsel, hvor han opholder sig.

– Vi snakker sammen tre til fem gange om dagen, men efter at han er blevet flyttet til en ny facilitet og er blevet sat i covid-19- karantæne, fordi der har været smittetilf­ælde i det tidligere fængsel, han sad i, har vi ikke talt sammen, lød det fra Dillon Passage i programmet ’ Radio Andy’.

Han er blevet flyttet til en ny facilitet og er blevet sat i covid-19karantæn­e, fordi der har været smittetilf­ælde i det tidligere fængsel, han sad i

 ??  ?? En vanvittig historie
Netflix- serien ’ Tiger King’ har fået seere verden over til at spærre øjnene op. Her ses hovedperso­nen Joe Exotic.
En vanvittig historie Netflix- serien ’ Tiger King’ har fået seere verden over til at spærre øjnene op. Her ses hovedperso­nen Joe Exotic.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark