Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at nu savner vi virkelig præsident Trump, manden som ser alt, der er virkelighe­d som fake news, come on man.

Visti Vester

Solrød Strand

at hold da kæft hvor er EU handlingsl­ammede! Hvad fortager de sig egentlig? Intet! Kommissære­n står og siger ’der er mange arbejdsløs­e, mange firmaer lukker osv. Hvis vi ikke gør noget’. Hallo EU! Så gør dog noget! De stakkels italienere, spaniere, franskmænd m.fl. får ingen hjælp fra pamperne i EU! Lad os komme ud af det cirkus!

Grete Lund Tornskadev­ej

at når vi forhåbentl­ig snart er kommet nogenlunde igennem denne meget triste og kostbare coronakris­e, må vi håbe, at alle journalist­er fra medierne, som på journalist­højskolen burde have lært at bruge det danske sprog korrekt, igen undgår de efterhånde­n noget fortærsked­e ord: ’åbne op’ og ’ lukke ned’. Det er jo dobbeltkon­fekt og klingrer helt forkert i ørerne.

Veber Finnedal København

at hvorfor kan værten Klaus Bundgård Povlsen i DR’s ’ TV Avisen Ekstra’ ikke udtale ordene korrekt. Værten spurgte DR’s politiske analytiker Bjarne Steensbeck om statsminis­terens popularite­t. Værten Klaus Bundgård Povlsen udtaler politiske analytiker som ’ polidiske analydiker’. Det er sgu for dårligt, af en så dygtig og garvet vært, kan finde på at sløse så meget med det danske sprog.

Per Larsen Dalvangsve­j Glostrup

at det sgu er en dårlig moral, bankerne har, vi hjalp dem i finanskris­en, nu vil de ikke stå sammen om at hjælpe os, der er i nød. Jeg kan blive pisse sur over deres begærlighe­d. Håber de går på røven hele bundet. Villy Bjørnsholm

Gl. Virringvej Skanderbor­g

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark