Ekstra Bladet

Sharapova deler telefonnum­mer med sine fans

- JIMMI WILLEMOES JENSEN jwj@eb.dk

Kunne du godt tænke dig at få Maria Sharapovas nummer? Så behøver du ikke at lede længe.

For natten til lørdag dansk tid delte hun det med med sine millioner af følgere på de sociale medier. Hvorfor? Fordi hun er ved at være træt af coronaisol­ation og mangel på kontakt med andre mennesker.

Derfor inviterede den tidligere tennisdron­ning sine mange fans til at skrive hende en sms. Med tanker, spørgsmål eller måske bare en god opskrift:

’ Jeg har ikke blot fået et 310- nummer ( områdekode­n, der bl. a. dækker Santa Monica og Malibu i Los Angeles, red.),, men jeg deler det også med dig - send mig en sms! 310- 564- 7981.’

Det er sandt

’ Det er sandt. Fortæl mig, hvordan du har det, stil mig spørgsmål, eller du kan bare sige hej. Gode opskrifter er også velkomne,’ skriver hun i sit opslag.

Hvor mange, der rent faktisk fik et svar fra russeren, er ikke til at vide. Men du kan jo selv gøre forsøget. Husk blot + 1 for USA.

32- årige Maria Sharapova gik på tennis- pension i februar efter hele 19 år på WTA- touren. Hun nåede at vinde alle fire Grand slams ( French Open to gange), sæsonfinal­en en enkelt gang og Fed Cup med Rusland.

Sharapova har i alt toppet verdensran­glisten i 21 uger og ligger nummer tre på alletiders indtjening­sliste med præmiepeng­e for 265 millioner kroner.

Med omfattende modelog reklamevir­ksomhed har hun dog ifølge Forbes tjent næsten det tidobbelte i sin karriere.

 ?? FOTO: ALLOVER ?? Maria Sharapova trak sig tidligere på året tilbage som tennisspil­ler efter en flot karriere, der dog i de sidste år blev skæmmet af en dopingdom.
FOTO: ALLOVER Maria Sharapova trak sig tidligere på året tilbage som tennisspil­ler efter en flot karriere, der dog i de sidste år blev skæmmet af en dopingdom.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark