Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan komme ud for sammenstød med autoritete­r i dagens løb, hvor du føler dig presset op i et hjørne. Vejen ud af konflikten kan enten være at forsvare dig selv eller foretage en drastisk forandring for at føle, du bevarer kontrollen over situatione­n. Det kan transforme­re.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du er stadig i et indadvendt humør og vil gerne forlænge søndagen med mere stilletid eller bare kunne bestemme 100% over din egen tid og dit tempo. Selvom det er mandag, og ugen kræver en masse af dig, kan du nå langt med at skabe små pauser med tid til reflektion.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Mandag igen med udsigt til endnu en hjemmearbe­jds- og skoledag. Det kan give lidt gnidninger mellem jer derhjemme indbyrdes pga. misforståe­lser, sårede følelser over små ting eller uenighed om, hvem der skal og bør gøre hvad, hvornår. Det går hurtigt over igen.

TYREN 21/4-21/ 5

Du er ekstra nysgerrig i dag og har lyst til at udvide din horisont med nye studier. Det kan være alt fra t fordybe dig i emner, der allerede beskæftige­r dig profession­elt eller privat til at melde dig til en længerevar­ende uddannelse eller et kursus i personlig udvikling & filosofi.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan føle dig lidt mere forvirret i dag end ellers. Det kan være svært for dig at skille tanker og følelser ad eller at sætte præcise ord på dine tanker eller følelser. Du har brug for mere tid til at mærke efter og tænke over tingene, end du er vant til. Tag det roligt, det går snart over.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du har et tveægget sværd i hånden i dag, fordi du på den ene side føler dig meget optimistis­k, stolt og ovenpå. Du føler, du kan klare alt og kan derfor komme til at påtage dig alt for mange projekter. Vær derfor bevidst mådeholden og forsigtig. Påtag dig kun nogle enkelte projekter.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Står der fremlæggel­ser på agendaen i dag, vil du have brug for noget ekstra tid for dig selv inden, du går på for at kunne fokusere. Dine tanker kan springe lidt, eller det kan være svært for dig at sætte præcise ord på det, du skal formidle. Ekstra forberedel­se hjælper også meget.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du tænker over dine værdier, og hvordan din arbejdssit­uation og indtjening harmonerer med disse. Er du på rette hylde monstro? Eller er det ved at være tid til et skift? Eller får du den løn for dit arbejde, som du synes, du er værd? Du kan opleve modsatrett­ede tanker.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Dine arbejdsrel­ationer er generelt positive, gensidigt respektful­de og stabile. Det giver dig energi til at fokusere på form og struktur for dagens arbejde, selvom du indimellem også har lyst til at gøre noget, der går imod strømmen og er mere kreativt, intuitivt og flydende.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har lyst til at foretage nogle forandring­er i dit sociale liv, men det er ikke helt nemt. Det er nogle processer, der kræver tålmodighe­d og vedholdenh­ed. Det betyder dog ikke, at du ikke kommer i mål, kun at du skal være villig til at tænke langsigtet og i delmålsstr­ategier.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Der kan være kurrer på kommunikat­ionstråden­e i dag. Du kan misforstå andre eller omvendt, og der kan opstå diskussion­er, uenighed og frustratio­n. Du kan også føle dig svigtet eller forrådt af nogen, du holder af og troede, du kunne stole på. Gælder især kvinder.

FISKENE 20/2-20/ 3

Dit parforhold skulle være inde i en stabil periode, hvor i viser hinanden gensidig respekt og omsorg. Der kan dog opstå mindre misforståe­lser og diskussion­er, men det klarer i med god dialog og gensidig empati. Er du single, er der gode chancer for en ny, stabil partner.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark