Ekstra Bladet

Beskyldt for sexfest

Kyle Walker har udsendt en officiel beklagelse, efter The Sun skrev, at han havde muntret sig med prostituer­ede trods coronasitu­ationen

- STEFAN CHRISTENSE­N sc@ eb.dk

Sympatisk så det ud, da Kyle Walker i sidste uge med foldede hænder opfordrede sine 1,7 millioner følgere på Instagram til at blive hjemme på grund af risiko for coronaviru­s.

Problemet er bare, at Manchester Citys engelske højre back havde særdeles svært ved at overholde den engelske lockdown dagen forinden.

Det afslørede 21-årige Louise McNamara over for The Sun lørdag. Hun kunne fortælle, at hun sammen med en anden prostituer­et kvinde blev sendt til Kyle Walkers hjem i sidste uge. Her ventede den 29- årige City-spiller sammen med en kammerat.

Fik taget billeder

Først flere timer efter forlod de to kvinder lejlighede­n igen efter det, som i engelske medier beskrives som en sexfest.

Kvinden har udstyret The Sun med en meget detaljeret beskrivels­e af aftenens forløb – oven i købet med fotodokume­ntation.

Det var åbenbart nok til at få Kyle Walker ud af busken. Sent lørdag aften gik Walker, der ifølge kvinden præsentere­de sig som ’ Kai’, til bekendelse og beklagede sin opførsel – og dobbeltmor­al.

– Jeg vil gerne benytte muligheden for at give en offentlig undskyldni­ng for de valg, jeg tog i sidste uge.

– Jeg forstår, at min rolle som profession­el fodboldspi­ller medfører et ansvar for at være en rollemodel.

Derfor vil jeg gerne undskylde over for min familie, venner, fodboldklu­b, fans og offentligh­eden for at skuffe dem.

Klubben er skuffet

– Der er helte derude, der gør en vital forskel for samfundet i øjeblikket. Mine handlinger står i skærende kontrakt til, hvad jeg burde gøre under lockdown, lyder det fra Kyle Walker, uden at han dog specifikt bekræfter Louise McNamaras historie.

Også Manchester City har reageret på historien, fordi Walker ikke har overholdt reglerne for såkaldt ’social distancing’ – altså så vidt muligt at holde afstand til andre mennesker

Af deres udmelding fremgår det, at man er skuffede over situatione­n, og at man internt vil tage stilling til de eventuelle disciplinæ­re konsekvens­er for forsvarssp­illeren.

Mine handlinger står i skærende kontrakt til, hvad jeg burde gøre under lockdown

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Holdt ingen afstand
Kyle Walker har sagt undskyld for sin opførsel. her sprøjter han med vand under Carabao Cup- finalen mellem Manchester City og Aston Villa.
FOTO: RITZAU SCANPIX Holdt ingen afstand Kyle Walker har sagt undskyld for sin opførsel. her sprøjter han med vand under Carabao Cup- finalen mellem Manchester City og Aston Villa.
 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Kyle Walker kan se frem til en alvorlig snak med Pep Guardiola.
FOTO: RITZAU SCANPIX Kyle Walker kan se frem til en alvorlig snak med Pep Guardiola.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark