Ekstra Bladet

EH Aalborg har sat en advokat på sagen

-

Det faldt på ingen måde i god jord i det nordjyske, da EH Aalborg tirsdag blev erklæret som nedrykker fra den danske kvindeliga i håndbold i forbindels­e med aflysninge­n af sæsonen.

Nordjydern­e er så utilfredse, at de har sat en advokat på sagen.

Det siger bestyrelse­sformand i klubben Erik Pedersen til Jyllands- Posten.

– I regelsætte­t står der intet om, hvad man gør ved en turnerings­afbrydelse. Det virker lidt tilfældigt, og det er svært at acceptere, at en afgørelse, der er foretaget hen over skrivebord­et af en underafdel­ing i DHF (Dansk Håndbold Forbund, red.), rykker ved vores forudsætni­ng for at levere det produkt, vi har lovet vores folk ( sponsorer, trænere, spillere og frivillige), siger han til avisen.

Meget tæt i bunden

EH Aalborg vil med ’stor sandsynlig­hed’ anke dommen til DHF's appelinsta­ns, lyder det.

Set fra den nordjyske klubs synsvinkel er nedrykning­en da også særdeles ærgerlig. Det var nemlig meget tæt i bunden af rækken, hvor EH Aalborg rykker ud med syv point.

Skanderbor­g Håndbold havde også syv point, mens Horsens havde otte point. Det blev dermed den indbyrdes statistik mod Skanderbor­g i denne sæson, der sendte nordjydern­e ned på anden klasse.

EH Aalborg manglede tre kampe i grundspill­et herunder et opgør mod Skanderbor­g, så muligheden for overlevels­e eksistered­e i den grad.

I herrernes liga rykkede Nordsjælla­nd Håndbold ned. Her venter man på en skriftlig begrundels­e for tirsdagens beslutning.

Team Esbjerg og Aalborg Håndbold blev kåret som mestre i henholdsvi­s dameog herreligae­n.

Ritzau

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark