Ekstra Bladet

ER BLEVET SINGLE

SARAH MAHFOUD skal nu bare være sig selv i et stykke tid

- MAYA WESTANDER maya@ eb.dk

Det er store forandring­er, der har præget 30- årige Sarah Mahfouds liv de seneste måneder. Hun er blevet fjervægtsv­erdensmest­er, hun hjælper i kampen mod corona, og så er hun blevet single.

– Det fungerede bare ikke mellem os, fortæller Sarah Mahfoud.

– Det er et stykke tid siden, at vi gik fra hinanden. Det gjorde vi faktisk allerede i begyndelse­n af november sidste år.

Der er dog ikke dårlig stemning mellem de to.

– Det foregik relativt udramatisk. Vi skulle bare ikke være sammen. Sådan er det jo nogle gange, også selvom man godt kan lide hinanden og vil hinanden alt det bedste, uddyber bokseren om bruddet.

Isoleret for mennesker

Den nykårede verdensmes­ter dannede par med blikkensla­geren Dennis Andersen siden august 2018, men året efter er forholdet ovre.

Nu skal hun bare være være sig selv i et stykke tid.

– Jeg nyder mit eget selskab, og det er jo sådan set meget positivt under den her coronakris­e, hvor man tilbringer så meget tid isoleret fra andre mennesker, griner Sarah Mahfoud.

Travl hverdag under krisen

Sarah Mahfoud er en af dem, der for tiden har coronaen på tætteste hold.

Mens boksningen står stille, og der er lange udsigter til at få mulighed for at forsvare den IBF VM- titel, hun i starten af februar snuppede fra argentinsk­e Brenda Carabajal, arbejder hun nemlig som sygeplejer­skevikar på Bispebjerg Hospital.

– Lige i øjeblikket går det meste af min tid med at arbejde, og ved siden af arbejdet har jeg jo mit sygeplejer­skestudie, hvor jeg i øjeblikket er i praktik. Så jeg har rigeligt at tage mig til.

– Men jeg kan selvfølgel­ig ikke vente med at skulle ud og forsvare min titel på den anden side af den her krise. Det glæder jeg mig utroligt meget til.

 ?? FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN ?? – Det foregik relativt udramatisk. Vi skulle bare ikke være sammen, fortæller bokseverde­nsmesteren om bruddet med kæresten. I øjeblikket arbejder hun som sygeplejer­skevikar på Bispebjerg Hospital.
FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN – Det foregik relativt udramatisk. Vi skulle bare ikke være sammen, fortæller bokseverde­nsmesteren om bruddet med kæresten. I øjeblikket arbejder hun som sygeplejer­skevikar på Bispebjerg Hospital.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark