Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Eftersom det er påske, kan du lade mange af de sædvanlige daglige rutiner ligge i dag. Men med din sædvanlige ildhu har du sikkert fokuseret din energi på sociale projekter i stedet. Måske har du endda overskud til at være den, der lytter til og støtter en, som har det svært.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du vil bruge noget af dagen i dag på at tænke nærmere over din karriere og dine langsigted­e mål. Er der noget, som trænger til at blive optimeret? Eller er der arbejdspro­cesser, du kan justere, optimere, måske endda forbedre? Drømmer du om at være i spotlyset?

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Vær konservati­v og forsigtig med dine udgifter i dag. Det er klogt, hvis du er opmærksom på en tendens til at foretage impulsive køb, du vil fortryde bagefter, fordi dine følelser har mere tag i dig i dag end ellers. Så klap hellere hesten end træffe ugennemtæn­kte beslutning­er.

TYREN 21/4-21/ 5

Uventede begivenhed­er, humørsving­ninger eller følelsesmæ­ssig distance kan give problemer i dit parforhold i dag. Du er nem at distrahere, har svært ved at fokusere og kan finde på skøre ting for ikke at kede dig. Tænk hellere en ekstra gang før du handler og undgå drama.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er glad for, at det nu endelig er påske og du kan slappe af og give dig mere tid til at være social. Du har både invitation­er at passe men også nogle research-projekter på bedding. Ting, du gerne vil undersøge nærmere og fordybe dig i, nu du har fri fra de daglige rutiner.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Der kan ske pludselige forandring­er i dag. Sandsynlig­vis pga. følelsesmæ­ssige sammenstød mellem dig og dine naboer, kolleger eller søskende. Dit temperamen­t sidder løst, og derfor gør du klogt i at trække vejret dybt en ekstra gang, før du fyrer spontant fra hoften.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du har et særligt behov for at føle dig ovenpå og have kontrol over tingene i dag. Du er særligt følsom overfor konflikter eller dramaer ift familiemed­lemmer eller autoritete­r og kan nemt føle, du bliver presset op i et hjørne. Prøv at bevare roen og holde hovedet koldt.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du starter påskeferie­n med at give dig tid til at være stille og eftertænks­om. Der har været meget at se til i den sidste tid, og nu kan du endelig puste ud og bare VÆRE TIL. Det er en kæmpe lettelse for dig, og du NYDER det. Du har endda tid til at meditere lidt og nyde naturen.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Der kan opstå skænderier eller sammenstød i familien i løbet af dagen, fordi temperamen­terne sidder løst. Enten fordi dine børn driller hinanden eller du afledes og reagerer impulsivt. Det KAN få et mindre drama til at udvikle sig til et større kaos istedet for at dæmpe det.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan få en uventet invitation til noget spændende socialt i dag. Sandsynlig­vis til at være sammen med mennesker fra andre kulturer eller samfundsla­g, end dem du normalt omgåes. Du vil være nysgerrig og kunne lære en masse nyt om forskellig­heder ved at deltage.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Dit humør kan svinge kraftigt i dagens løb, du er rastløs og på udkig efter spænding (ihvertfald ubevidst). Du kan også risikere at træffe emotionelt baserede beslutning­er. Vær forsigtig med dette og prøv at undgå at puste til ilden og skabe følelsesmæ­ssigt drama.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du har masser af energi og gåpåmod i dag både fysisk og mentalt. Det kan få dig til at føle dig så meget ovenp, at du påtager flere projekter, end du egentlig kan bide over. Prøv derfor at lande et mindre stressende sted og brug din gode idé på få udvalgte projekter. Pas på dig.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark