Ekstra Bladet

Endte med masseslags­mål

En blev snittet med kniv, da personer fra Loyal To Familia og Satudarah tørnede sammen

- DAN BJERREGAAR­D SUNE FISCHER fish@ eb.dk; db@ eb.dk

Det ulmer i det københavns­ke bandemiljø. Torsdag aften blev en 25- årig mand såret af overfladis­ke knivstik, da to grupper tørnede sammen på Amager Strand i København.

– Vi får en anmeldelse om to grupper, der har været oppe at slås ved Havkajakve­j nær Amager Strandpark. En enkelt er blevet snittet med kniv, men er ikke i livsfare, siger politiinsp­ektør Dannie Rise, Københavns Politi.

De to grupper med cirka 20 personer i hver grillede ved stranden, før slagsmålet brød ud. Ekstra Bladet erfarer fra flere forskellig­e kilder, at der var tale om medlemmer af rockerklub­ben Satudarah og den forbudte bande Loyal To Familia ( LTF). Ifølge oplysninge­rne er personen, der blev ramt af knivstik, et højtståend­e medlem af LTF.

Det ønsker Københavns Politi ikke at kommentere.

– Af hensyn til efterforsk­ningen udtaler vi ikke, om enkeltpers­oner eller grupper har tilknytnin­g til rocker- bandemiljø­et, siger Dannie Rise.

Slået med flaske

Det er ikke første gang, det slår gnister mellem rivalisere­nde grupper i sommervarm­en. Onsdag kunne Ekstra Bladet fortælle om et andet bande- overfald, der udspandt sig på den populære Ofelia Plads tæt ved Nyhavn. Her blev en person med tilknytnin­g til Satudarah slået med en flaske. I den sag forlyder det, at gerningsmæ­ndene skal findes i bandemiljø­et omkring Blågårds Plads. Motivet bag det opgør er angiveligt en tredje voldsepiso­de, der udspandt sig på Nørrebro for godt halvanden måneds tid siden.

Søger vidner

– Det gode vejr og ferien gør, at der er flere personer til stede på for eksempel Amager Strand, og det håndterer vi, siger politiinsp­ektør Dannie Rise. Han fortæller, at Københavns Politi er meget interesser­ede i henvendels­er fra vidner, der har set eller eventuelt filmet gårsdagens slagsmål.

– Vi ved, at en del personer har filmet optrinnet derude. De optagelser er vi meget interesser­ede i at se, så jeg opfordrer alle, der ligger inde med optagelser – eller har set slagsmålet – om at hjælpe os, lyder det.

Vi ved, at en del personer har filmet optrinnet derude

 ?? FOTO: THOMAS BORBERG ?? Amager Strand blev scene for det andet voldelige opgør på to dage mellem bandefolk.
FOTO: THOMAS BORBERG Amager Strand blev scene for det andet voldelige opgør på to dage mellem bandefolk.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark