Ekstra Bladet

Efterlyser billeder efter skuddrab

- METTE FLECKNER fleck@ eb.dk

Politiet er i gang med en omfattende efterforsk­ning af skuddrabet i Odense- bydelen Vollsmose.

En 31-årig mand blev dræbt sent onsdag. En ligeledes 31-årig mand blev hårdt såret. Skyderiet menes at være udløber af en aktuel konflikt mellem personer fra flere grupper.

Forbindels­e til strid

Fyns Politi vurderer, at den sårede mand har personlige relationer til den aktuelle strid.

– Præcis hvordan og hvad vi bygger det på, kan jeg ikke komme nærmere ind på af hensyn til efterforsk­ningen, siger politiinsp­ektør Johnny Schou.

Politiet arbejder desuden på at få afklaret, om den dræbte mand også har relationer til de involvered­e parter i konflikten. En beboerform­and i området har til Fyns. dk sagt, at den dræbte var et tilfældigt offer, og intet havde med konflikten at gøre.

Fyns Politi opfordrer på det kraftigste til, at alle der har videooptag­elser, billeder eller andet fra gerningsst­edet sørger for, at politiet får det.

’ Giv os det nu’

– Vi er ikke i tvivl om, at der findes viden og materiale derude, som vi endnu ikke har. Derfor håber jeg, at alvoren i denne sag gør, at de, der sidder inde med noget, vil hjælpe os. Det gælder også dem, der kan have kendskab til eller viden om andre, som har viden eller materiale. Giv os nu de oplysninge­r, så vi kan få de ansvarlige stillet til regnskab, siger Johnny Schou.

Ekstra Bladet har tidligere skrevet, at der er et konfliktsc­enarie mellem en bandegrupp­ering i Vollsmose og en gruppering fra et andet område.

Politiet har oprettet visitation­szone og skærpet strafzone i en del af Vollsmose.

Det vil sige, at straffen for visse kriminalit­etstyper bliver op til fordoblet. I visitation­szonen, der gælder et større område i og omkring Vollsmose og Korsløkke, har politiet beslaglagt knive, peberspray og to ældre skydevåben.

 ?? FOTO: MICHAEL BAGER/ RITZAU SCANPIX ?? Politiet appellerer om hjælp efter drabet i Vollsmose.
FOTO: MICHAEL BAGER/ RITZAU SCANPIX Politiet appellerer om hjælp efter drabet i Vollsmose.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark