Ekstra Bladet

Havde sex med lolitadukk­e ved motorvej

- CECILIE GULDBERG cg@ eb.dk

En 46-årig kvinde fik sig ifølge Syd- og Sønderjyll­ands Politi ’ en på opleveren’, da hun i går eftermidda­g kørte på Sønderborg Motorvejen i vestlig retning ved Vestre Sottrup.

Klokken 14.13 ringede hun til politiet og anmeldte, at hun havde fået øje på en nøgen mand, der havde sex med en form for lolitadukk­e i vejkanten.

– Hun havde svært ved at tale, for hun syntes, det var vældigt morsomt, siger Erik Lindholdt, vagthavend­e ved Syd- og Sønderjyll­ands Politi. Selvom mandens optrin kan synes uskyldigt, er det ikke lovligt.

Kan være farligt

– Det er blufærdigh­edskrænkel­se, og desuden kan det være farligt for trafikken, fordi det forstyrrer bilisterne, holdt.

Ifølge Syd- og Sønderjyll­ands Politi har man ikke fået yderligere henvendels­er om sagen og har ikke pågrebet vedkommend­e.

– Vi formoder, at han var færdig, lyder det fra den vagthavend­e. siger

Erik

Lind

På Twitter skrev politiet også om sagen på yderst sober vis:

’ Normalt blander vi os ikke i dukkeprodu­ktion. Men når processen foregår uden en trevl på kroppen i græsrabat tæt på motorvej, så hæver vi nok alligevel lidt på øjenbrynen­e ...’

– Ja, måske var det endda så sobert skrevet, at ingen forstod det, lyder det fra den vagthavend­e, der fik flere undrende spørgsmål om tweetet.

Nu mener Ekstra Bladet dog at have forklaret sagen, så alle kan forstå den.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark