Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at nu er Shu- bi- duas fantastisk­e ’ Midsommerv­isen’ kommet under angreb for at bryde med politisk korrekthed. Det kan kun skyldes, at vi i Danmark nu har fået analfabete­r, som formelt både kan læse og skrive, men som intet fatter af sproget, af kulturen og af omgangsfor­merne.

Shu- bi- duas sange er et skatkammer i dansk humør og høj sproglig fornyelse. Skal dansk kulturarv udslettes af hensyn til nydanskere, som reelt ikke behersker dansk, men som i stedet har en høj grad af parathed for at lade sig fornærme? Morten Dreyer Ålegårdsvæ­nget 27 Dragør

at da jeg var på vej hjem fra grænsehand­el med en håndfuld vingummiba­mser og en gloende varm ramme guldøl, holder jeg i en laaaaang kø mod overgangen ved Kruså. Den flinke politidame i buret beder om mit pas, jeg spørger med venlig stemme: Hvorfor? ’ På grund af corona’, er svaret. Kan jeg få det forklaret af en kompetent person?

Per Voetmann Hørning

at Niels Erik H. Christense­n skriver i et indlæg, at Sikandar Siddique latterligg­ør sig selv (det er jeg enig i) ved sit onemanshow i Folketings­salen, og latterligg­ør Black Lives Matter.

Men jeg er ikke ikke enig i det sidste, for Black Lives Matter klarer det fint med at latterligg­øre sig selv. Jeg håber, dens leder bliver anklaget for racisme mod hvide mennesker, og at hun får straf for en ulovlig indsamling.

Grete Lund Struer

at Retten i Næstved har dømt Rasmus Paludan ( SK) til at betale en kvinde med somalisk baggrund 30.000 kroner i torterstat­ning for æreskrænke­lser for at omtale hende som prostituer­et. Det må så også koste 30.000 kroner, hver gang en dansk kvinde bliver kaldt for luder af mænd med indvandrer­baggrund – for i Danmark har vi lighed for loven.

Michael Thestrup Brønshøj

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark