Ekstra Bladet

391 DAGE I HIMLEN

Liverpools fans vil aldrig glemme en af de mærkeligst­e sæsoner i Premier Leagues historie

- PETER BAGGE pba@ eb.dk

– Vi er i gang med en fantastisk rejse, fastslår Clark James uden tøven.

Danmarks måske største Liverpool- fan var på grund af corona afskåret fra at være sammen med sin store Redmen Family, da The Reds fuldendte et forrygende hattrick og vandt den tredje store titel på 391 dage.

Medstifter­en af Danmarks største fællesskab for Liverpool- fans måtte som andre juble højt under private former over det første mesterskab i 30 år til, hvad han selv har kaldt ’verdens smukkeste klub’.

Ekstra speciel

Den store aften blev ekstra speciel, fordi det forventede mesterskab blev en kendsgerni­ng, da Chelsea med 2- 1- sejren over de forsvarend­e mestre Manchester City fjernede den sidste rest af tvivl.

De snart forhenvære­nde mestre fra Manchester City er efter nederlaget 23 point efter i topstriden med kun syv kampe og 21 point at spille om.

Som de øvrige Liverpoolf­ans må Clark James væbne sig med stor tålmodighe­d på at kunne fejre sine helte, men når fodbolden vil vende tilbage til de nye og normale tilstande, vil han være så klar, så klar.

– Jeg vil sammen med 4050 andre danske Liverpoolf­ans være på Anfield den dag, hvor vi skal have pokalen, lyder det fra medstifter­en af Redmen Family.

Lange udsigter

– Når spillerne skal køre rundt i gaderne i Liverpool, vil jeg også være der.

– Rundturen kan have lange udsigter, men Jürgen Klopp har sagt, at det vil ske, selvom det måske først vil være muligt et stykke tid inde i den nye sæson, siger Clark James, som godt kunne have ventet til den kommende uge med at blive mester.

– Hvor ville det have været fedt med en ’ finale’ mod Manchester City på Etihad Stadium, siger han.

Clark James vil være til stede, når Liverpoolf­ansene får lov at hylde deres helte.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Festen har været vild i Liverpool. Det første mesterskab i 30 år skal naturligvi­s fejres.
FOTO: RITZAU SCANPIX Festen har været vild i Liverpool. Det første mesterskab i 30 år skal naturligvi­s fejres.
 ?? FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN ??
FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark