Ekstra Bladet

VEJRET ER SÅDAN SET LIGE MEGET KØLIGERE VEJR TIL DANMARK:

Sommerflir­t, grillhygge og børn på vejen. Campingliv­et er godt i gang, selvom regnen har ramt landet

- JOSEPHINE FONTENAY FOTO: ANDERS BROHUS

Skolernes sommerferi­e er skudt i gang, og det samme er højsæsonen for de fleste campingpla­dser.

At vejret de kommende dage ikke byder på mere varmebølge, skræmmer ikke danskerne væk fra den traditione­lle ferie på hjul.

På Sandersvig Camping ved Haderslev er luften kølig, men humøret højt. Rundt omkring på de mange små gader i campingbye­n kommer børn kørende på forskellig­e eldrevne køretøjer, og bag forteltene­s lukkede døre sidder sommergæst­erne omkring bordene og spiser deres morgenmad.

På en af de første gader på campingpla­dsen er Torben Jørgensen ved at pakke sit barnebarn ind på bagsædet af bilen. Weekenden er forbi, og det er tid til at komme retur til Grindsted.

– Jeg har først ferie fra uge 31, så hen over sommeren kommer jeg ikke så meget herned. Konen bliver dog lidt endnu, siger en glad Torben Jørgensen, selvom udsigten til endnu en nattevagt er kort.

Torben og konen, Lis Jørgensen, har de seneste 18 år både haft børn og nu børnebørn på besøg i campingvog­nen.

– De elsker camping, og vejret er sådan set lige meget. Der er jo også badelandet, hvis det går helt galt. Vi ser dem ( børnebørne­ne, red.) faktisk aldrig på nær til spisetider­ne, griner Lis Jørgensen.

Vi elsker det her!

Vi ses meget her i ferierne. Vi ses faktisk meget alle syv vogne her på vejen

Hos Susanne Hansen fra Tønder bliver morgenmade­n hurtigt taget af bordet, da Ekstra Bladet forsigtig banker på.

– Undskyld mit rod, men sådan er det med de unger, siger hun lidt forlegent.

De seneste to et halvt år har Susanne, hendes mand og deres to børn ligget fast på Sandersvig Campingpla­ds.

– Vi elsker det her. Her er så mange søde mennesker, og især på den her vej, som vi er kommet over på i år, er det rigtig hyggeligt.

Pludselig åbnes forteltet igen, og ind kigger et lille ansigt.

– Det er vejens vilde Villads, griner Susanne.

Sommerflir­t

Villads på et år og hans mor, Anna Sidorova, står i indgangen til teltet. I går var hele vejen samlet hos dem til øl og hygge.

– Vi mødte hinanden her på campingpla­dsen og kom bare rigtig godt ud af det med hinanden. Vi ses meget her i ferierne. Vi ses faktisk meget alle syv vogne her på vejen, siger Susanne.

De elsker camping, og vejret er sådan set lige meget. Der er jo også badelandet, hvis det går helt galt

Siden seneste år har de to damer dannet et rigtig godt venskab, og ikke nok med at de to damer er blevet gode venner, så er de nærmest også kommet i familie sammen nu.

Susannes søn og Annas store datter er nemlig blevet kærester i forgårs.

En ægte sommerflir­t, som kun skaber glæde i begge familier – og hos det unge par, selvfølgel­ig.

– Det var Emilie, som spurgte, fortæller Victor stolt i vandlandet, mens Emilie på ti år er på vej ned under vandet af ren forlegenhe­d.

 ??  ?? Det så sort ud ...
Vejret var både overskyet og køligt ved Sandersvig Camping ved Haderslev i går, men det gik ikke gæsterne på.
Det så sort ud ... Vejret var både overskyet og køligt ved Sandersvig Camping ved Haderslev i går, men det gik ikke gæsterne på.
 ??  ?? Den danske sommer byder ikke altid kun på solskinsve­jr, men heldigvis er campister som Lis og Torben Jørgensen af en helt særlig støbning.
Den danske sommer byder ikke altid kun på solskinsve­jr, men heldigvis er campister som Lis og Torben Jørgensen af en helt særlig støbning.
 ??  ?? Vejens vilde Villads var med sin mor, Anna Sidorova, mens hans storesøste­r på ti år var i badelandet med sin helt nye kæreste.
Vejens vilde Villads var med sin mor, Anna Sidorova, mens hans storesøste­r på ti år var i badelandet med sin helt nye kæreste.
 ??  ?? Torben Jørgen, 65 år, har ligget på samme campingpla­ds i 18 år. Han kører gerne børnebørne­ne frem og tilbage, så de også kan være med på pladsen.
Torben Jørgen, 65 år, har ligget på samme campingpla­ds i 18 år. Han kører gerne børnebørne­ne frem og tilbage, så de også kan være med på pladsen.
 ??  ??
 ??  ?? Emilie på ti og Victor på 12 er lige blevet kærester. De har kendt hinanden i et år, før Emilie i forgårs tog det næste skridt.
Emilie på ti og Victor på 12 er lige blevet kærester. De har kendt hinanden i et år, før Emilie i forgårs tog det næste skridt.
 ??  ?? Susanne Hansen var alene i teltet om formiddage­n. Datteren og manden var hjemme for at arbejde, og sønnen var i badelandet med vennerne – og kæresten.
Susanne Hansen var alene i teltet om formiddage­n. Datteren og manden var hjemme for at arbejde, og sønnen var i badelandet med vennerne – og kæresten.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark