Ekstra Bladet

Han var tilfældigt offer

POLITIETS TEORI OM VOLLSMOSE- DRABET: Også ifølge politiet ser det foreløbigt ud til, at den 31- årige Abdinur Ismail ikke var del af bandekonfl­ikt

- SUNE FISCHER fish@ eb.dk

Onsdag aften kort før midnat mistede 31- årige Abdinur Ismail livet ved et skyderi i Egeparken i Vollsmose. Ved samme lejlighed blev en anden 31- årig mand ligeledes alvorligt kvæstet.

Overfor forskellig­e medier, blandt andet Ekstra Bladet, har beboere og familie sagt, at Abdinur Ismail ikke havde tilknytnin­g til det kriminelle miljø.

I fredags oplyste politiet, at man arbejdede på højtryk for at få afklaret, om Abdinur Ismail på nogen måde har relationer til nogen af de involvered­e parter i den verserende konflikt. I dag siger politiet til Ekstra Bladet:

– Umiddelbar­t kan det se ud til, at han kan være et tilfældigt offer, siger Jesper Pedersen, efterforsk­ningsleder, Fyns Politi.

Bandefigur ramt

Omvendt har politiet i forbindels­e med sagen i en pressemedd­elelse oplyst, at den sårede mand, en anden 31- årig, har personlige relationer til den aktuelle konflikt. Dette underbygge­r formodning­en om, at Abdinur Ismail opholdt sig det forkerte sted det forkerte tidspunkt og endte som offer i den konflikt, der netop nu udspiller sig i det kriminelle indvandrer­miljø i Odense.

Tilstanden hos manden, der overlevede skyderiet, meldes at være stabil. Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r har han familiær tilknytnin­g til en klan med mellemøstl­ig baggrund og

Skyderiet kan være hævn for skyderiet ugen forinden

er samtidig veteran i det lokale indvandrer­bandemiljø på Fyn.

I forbindels­e med skudepisod­en har politiet meldt ud, at konflikten udspiller sig imellem to unavngivne gruppering­er fra Vollsmose og Korsløkkep­arken, der ligger på Nyborgvej.

Skud i Vollsmose

Fyns Politi indførte allerede 18. juni visitation­szone, der dækker området. Det skete efter, at der om aftenen 17. juni ved 22.30- tiden var blevet affyret skud i Fyrreparke­n i Vollsmose. Ingen blev tilsynelad­ende ramt.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r blev der den pågældende aften skudt imod en bandeveter­an, der har familiær tilknytnin­g til en anden familie med mellemøstl­ig baggrund. Og dermed kan skyderiet i onsdags være hævn for skyderiet ugen forinden.

Disse oplysninge­r vil politiet ikke kommentere.

I forbindels­e med efterforsk­ningen af drabet på Abdinur Ismail opfordrer politiet alle, der måtte sidde inde med viden – eller måtte have set noget – om at henvende sig til politiet:

– Også selvom det kun er en meget lille detalje, så kan det være den detalje, der er brikken, der skal til, for at politiet får et gennembrud, fortæller Jesper Pedersen.

 ?? FOTO: PRIVATFOTO ?? Den 31- årige Abdinur Ismail blev dræbt af skud på en parkerings­plads.
FOTO: PRIVATFOTO Den 31- årige Abdinur Ismail blev dræbt af skud på en parkerings­plads.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark