Ekstra Bladet

’’ Allan Olsen

-

damer og herrer: FC MidtVÆRSGO’ MINE jylland. De danske mestre anno 2020!

Buldrende fortjent – og imponerend­e tidligt, at FCK må folde kortene sammen. Ja, ja, det er endnu ikke matematisk afgjort, slet ikke, men 11 point ned til FCK sætter midtjydern­e ikke overstyr med seks kampe igen.

Så vasker Stig trailere …

Tøfting alle

Hernings

det FCK, der skulle væSELVFØLG­ELIG VAR re førsteudfo­rdrer, og sådan set også har været det, men uden det nødvendige bid og evnen til at skabe chancer – og score på dem.

Når mesterskab­et til FCM er udenfor enhver diskussion om retfærdigh­ed, fortjent eller hvad man nu kan finde på, så kunne man jo også bare tage de indbyrdes kampe mellem FCM og FCK i denne sæson.

0- 0, 4- 1 og 2- 1. Tre indbyrdes opgør har givet FCM syv point ud af ni mulige, så også dér har midtjydern­e sat københavne­rne fuldstændi­g til vægs.

også bedst i Parken.

FCM VAR DA

Ikke mindst i første halvleg, hvor FCK både fysisk, i presset og i boldomgang blev smadret af FCM- mandskabet.

Det var dem, der skabte chancerne, var klart farligst – og med en fremragend­e kontra sat i scene af Frank Onyeka også scorede det vigtige første mål.

I midtbanesl­aget så det ud som om, at FCK led en del under savnet af karantæner­amte Carlos Zeca, mens Rasmus Falk som ofte før var alt for alene om at skabe det kreative moment.

kigge sig over skulderen i FCK SKAL NU kampen om andenplads­en, men heller ikke her bør der blive mere at spille om.

Syv point bør FCK ikke sætte over styr, men her skal Ståle Solbakken have styr på motivation­en, men kan omvendt sætte nyt fut i mandskabet med tilbageven­dte Jonas Wind og Robert Mudražija. De pyntede, da de kom ind mod FCM.

FCM? Bare tillykke. Vanvittigt stabilt niveau over hele sæsonen.

til bunden, hvor den anden af tre SÅ ET HOP nedrykkere blev fundet.

Kent Nielsen, Troels Bech og Lars Olsen. Alle tre en del af den evige Superliga- træner- karrusel og sammen stempler de da også ind med vanvittige 1072 kampe!

Rutine er bare ikke alt – og nu har de alle tre haft en finger med i spillet om at finde denne sæsons nedrykkere, nemlig Silkeborg og Esbjerg.

stået i spidsen for SilkeKENT NIELSEN HAR borg i hele sæsonen.

Selvom han var alt, alt for lang tid om at få styr på sin defensiv, hvor målene væltede ind, så bliver han også solgt af en fuldstændi­g naiv tro på, at den trup, der rykkede op i Superligae­n var god nok til at klare livet i den bedste række.

det sejlet langt mere – og her I ESBJERG HAR er sportschef Jimmy Nagel formentlig næste mand på affyringsr­ampen.

Det var Nagel, der lancerede Lars Olsen som afløser for John Lammers, men meget tyder på, at bestyrelse­n dårligt tog Nagel med på råd, da de hyrede Troels Bech.

Rent kaos – og hvorfor hulen fandt sportschef Nagel ikke tidligere ud af, hvor tyndslidt forholdet var mellem Lars Olsen og truppen.

Det havde de både en vinterpaus­e og corona- ditto til at tage hånd om.

Meget tyder da også på, at lige præcis det gjorde, at Nagels aktier i Esbjerg nærmer sig kurs værdiløs …

Meget tyder da også på, at det gjorde, at Nagels aktier i Esbjerg nærmer sig kurs værdiløs …

i erkendelse af, at fyringen af MÅSKE OGSÅ

John Lammers var for panisk – og man kan undre sig over, at Esbjerg som bronzevind­er i sidste sæson ikke formår at slå mere sportslig kapital af det.

Så skal vi ikke gætte på, at sportschef­en i Esbjerg kunne hedde Troels Bech om ikke forfærdeli­g længe …

Både Silkeborg og Esbjerg er Superligae­ns evige elevatorkl­ubber med henholdsvi­s seks og fem nedrykning­er gennem de sidste 20 sæsoner.

og Esbjerg får vi sikSÅ BÅDE SILKEBORG kert at se igen, måske med en mere langsigtet plan for livet i Superligae­n.

I mellemtide­n kan to af de fedeste stadions i landet, så lyser op i 1. division …

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark