Ekstra Bladet

TIL FYRINGER

-

Nicolai Larsen er fortid i FC Nordsjælla­nd efter denne sæson, men nordsjællæ­nderne kommer næppe til at hente en direkte erstatning for den rutinerede målmand.

I stedet er Peter Vindahl Jensen udset til at få chancen som førstekeep­er i den kommende sæson. Han kunne paradoksal­t nok meget vel have søgt væk, hvis Nicolai Larsen var blevet.

Nu håber man i stedet i FC Nordsjælla­nd, at 22- årige Vindahl kan gøre som andre egenproduc­erede målmænd som Jesper Hansen, David Jensen og Alex Runarsson.

De havde efter akademitid­en alle et tilløb, inden de slog igennem i Farumklubb­en og senere blev solgt til udlandet.

Højere løn

FC Nordsjælla­nd havde gerne beholdt Nicolai Larsen og har haft ’ et konstrukti­vt forhandlin­gsforløb’, men coronakris­en betød, at den 29- årige målmand ikke havde udsigt til en lønstignin­g.

Der var efter alt at dømme tale om et tilbud om at fortsætte på samme vilkår.

Franske Guingamp betaler en noget højere løn, og det har været medvirkend­e til Larsens beslutning om at skifte klub.

Han rejser først på ugen til Frankrig for at gennemgå det obligatori­ske lægetjek.

Hans afgang kan blive 20årige Rasmus Froms mulighed for at få en længere aftale. Hans kontrakt løber kun en måned endnu.

FC Nordsjælla­nd har et stort målmandsta­lent i Andreas Gülstorff Pedersen, men han er kun 17, så det er muligvis en postgang for tidligt med en fast plads på bænken som reservemål­mand for ham.

 ??  ??
 ?? FOTO: HENNING BAGGER/ RITZAU SCANPIX ?? Peter Vindahl bliver efter alt at dømme førstevalg­et i FCN i den kommende sæson.
FOTO: HENNING BAGGER/ RITZAU SCANPIX Peter Vindahl bliver efter alt at dømme førstevalg­et i FCN i den kommende sæson.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark