Ekstra Bladet

Lægger sig fladt ned

-

Katrine Foged Thomsen og hendes mand og kompagnon, Rasmus Søndergaar­d, ønsker ikke at stille op til et interview, så derfor har Ekstra Bladet i stedet stillet en række spørgsmål skriftligt

Hvorfor sørger I ikke for, at fødevaresi­kkerheden er i orden? Især set i lyset af, at der længe og løbende har været udfordring­er, og set i lyset af, at selskabet finansielt er i god gænge, hvorfor det ikke kan være dårlig økonomi, men måske snarere manglende evne eller vilje, der er årsag til de fortsatte problemer?

Hvordan kan I som en kæde, der har eksisteret i 12 år – og trods Ekstra Bladets beskrivels­er af hygiejneud­fordringer i 2017 – stadig have problemer, som man ofte ser hos uerfarne aktører i branchen?

Bruger I tilstrække­ligt med penge på rengøring, uddannelse og vedligehol­delse, eller prioritere­r I at opnå gode, årlige afkast over det?

Konditorej­erne har dog ikke svaret. I stedet skriver de en kommentar til kritikken af det uhumske konditori på Gladsaxeve­j i Søborg:

’ Vi lægger os fladt ned og undskylder mange mange mange gange. Det er på ingen måde godt nok. I den pågældende forretning det drejer sig om har vi allerede lavet et par personalej­usteringer, opfølgning­sprocedure­r og tilrettet vores kontrol.’

’ De ting fødevarest­yrelsen påpeger i den pågældende forretning er ting der er beskrevet i den vedligehol­delsesplan vi har i vores egenkontro­l. Da Danmark har været lukket ned er der uheldigvis et par ting der har trukket ud i unødigt lang tid, det erkender vi blankt. De ting der er påpeget af umiddelbar karakter, er der omgående efter besøget taget hånd om.’

’ Vi er helt klar over vores ansvar i denne sag, og beklager meget.’

 ?? FOTO: JAKOB JØRGENSEN ?? Ekstra Bladets konfronter­ede for et par år siden Rasmus Søndergaar­d. Han lovede forbedring­er, men nu er den gal igen.
FOTO: JAKOB JØRGENSEN Ekstra Bladets konfronter­ede for et par år siden Rasmus Søndergaar­d. Han lovede forbedring­er, men nu er den gal igen.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark