Ekstra Bladet

Nu kan vi swinge igen

Endelig er der kommet uartighede­r ind i vores liv! Stine Maria er uartig – og hun deler gladelig ud af sine mange frække oplevelser

-

En grundig og ihærdig søgen ledte os en lækker lørdag formiddag på sporet af en lille klub, der havde åbnet for 30 frække gæster – med sprit og afstandsre­striktione­r efter alle forskrifte­r! Tilmelding­en blev sendt, og stemningen røg prompte i vejret, da bekræftels­en tikkede ind! Vi skulle UD og lege!

Af sted gik det mod Kink Club i Herning i vores stiveste puds og med tasken pakket til en skøn aften med AV- AV som hovedtema.

Trods klubbens afsides beliggenhe­d og lidt upolerede ydre trådte vi ind i en skøn og gennemført atmosfære af BDSM ( bondage, dominans, sadisme og masochisme). Efter at have nydt endelig igen at socialiser­e med andre ’ kinksters’ og overværet lidt smæk og slagteknik fra chefen ham selv gik vi på eventyr i et af de frække rum.

Min uartige mand fikserede mig på korset op ad væggen, efter han havde blindfolde­t og mundkneppe­t mig. Åh Gud, hvor føltes det fantastisk igen at stå kroget fast et fremmed sted med lyden af summende stemmer, smældende piske og ubestemmel­ige ubehersked­e skrig, der udtrykte noget midt imellem smerte og nydelse.

Temperatur­en i rummet steg, som slagene intensiver­edes. Et par spark rettet bagud mod den sadistiske hånd blev kyndigt grebet og retfærdigt straffet med ti finaleslag af den modbydelig­e rundstok. Min efterfølge­nde underkaste­lse blev prompte ’ belønnet’, da min frække mand flyttede mig fra korset og hen på latexmadra­ssen ved siden af med supervibra­tioner fra en ’ magic wand’ trykket hårdt og intenst mod mit ’ epicenter’, mens han forbød mig at overgive mig til orgasmen.

om Da jeg endelig fik besked at tælle ti ned til min egen eksplosion, kæmpede jeg mig igennem alle tallene ( vist nok i korrekt rækkefølge), og på NUL kvitterede jeg med rungende multiorgas­tiske tornadoskr­ig og kaskader af tilbagehol­dt glædesjuic­e – hvilket gjorde latexunder­laget glat som bare pokker!

Da stormen havde lagt sig, og jeg smilende rejste mig igen, var jeg våd fra top til tå, godt varm og øm i ballerne og med synet tilbage – og ganske enkelt lykkelig ved glimtet af min uartige mands stolte øjne.

Åh Gud, hvor føltes det fantastisk igen at stå kroget fast et fremmed sted

Da stormen havde lagt sig, og jeg smilende rejste mig igen, var jeg våd fra top til tå

 ?? FOTO: PHOTO4YOU ?? Stina Maria har haft en skøn weekend, hvor hun og hendes mand igen kunne komme ud at lege med frække ligesinded­e.
FOTO: PHOTO4YOU Stina Maria har haft en skøn weekend, hvor hun og hendes mand igen kunne komme ud at lege med frække ligesinded­e.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark