Ekstra Bladet

STØRRE END GUD

Redaktion: Jesper Hjorth

- J. Hartmann Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

Føj for en ulykke, hvis Donald Trump bliver genvalgt til november.

Så har han tid i de næste fire år til at gå i Vladimir Putins fodspor og få samme idé til at ændre forfatning­en, så han kan sidde på magtens tinde i de næste 50 år.

For han regner sig selv for at være udødelig, hvor alt er i Guds hånd i hans USA.

Han er magtens mand og ser USA som en stor forretning med ret til at fyre hvem som helst, der kommer ham i vejen for hans åbenlyse gode idéer, så hvorfor ikke ændre forfatning­en til hans fordel? Det skal nok lykkes med de rygklapper­e, der er i hans topstyrede monopol.

De næste fire måneder bliver lange som et ondt år

Hold da op, en forfærdeli­g verden, der åbenbarer sig i mine øjne.

Jeg er virkelig blevet i tvivl, om amerikaner­nes dømmekraft især her under den store pandemi, som han vifter af med hånden som en ganske almindelig influenzav­irus, hvor logikken er, at jo færre, der bliver testet, jo færre tilfælde af smittede er der. Det er komik på højt plan i intelligen­sens lavmål for dumme udtalelser.

Manden er i høj grad ikke til at stole på, når han i de trivielle tweets klistrer øgenavne på Demokrater­nes kandidater, som desværre ikke er noget at råbe hurra for, for i samme øjeblik at slette nogle af dem igen med endnu mere vrøvl.

De næste fire måneder bliver lange som et ondt år, for jeg er bange for den halvdel, der synes Trump er større end Gud, ikke er kloge nok til at se bag om manden, som snød sig til embedet med bestikkels­e, løgne og bedrag. Den mand er fanden selv.

Muren til Mexico forsvandt til et hegn rundt om Det Hvide Hus. Bangebukse­n er indbegrebe­t af en tåbelig præsident skabt på magtliderl­ighed. De onde griner, de gode græder.

 ?? FOTO: SAUL LOEB/ RITZAU SCANPIX ?? For J. Hartmann vil fire år mere med Trump betyde en forfærdeli­g verden.
FOTO: SAUL LOEB/ RITZAU SCANPIX For J. Hartmann vil fire år mere med Trump betyde en forfærdeli­g verden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark