Ekstra Bladet

Inter og Eriksen floppede

-

Christian Eriksen og Inter havde en sløj søndag, da holdet på hjemmebane måtte se sig slået 2- 1 af upåagtede Bologna, der fører en anonym tilværelse i midten af Serie A.

Dermed blev der sat en stopper for Inters ellers fornuftige pointstime efter coronapaus­en, hvor holdet før kampen havde hentet ti af 12 mulige point.

Samtidig forsømte man at udnytte Lazios overrasken­de nederlag til Milan lørdag aften og forbliver fire point efter den romerske klub, der indtager ligaens andenplads.

Christian Eriksen var med fra start, men den danske landsholds­stjerne fik ikke sat noget særligt aftryk på begivenhed­erne, inden han blev taget ud et kvarter før tid.

Chancefatt­ig halvleg

Alt tegnede ellers til den ventede Inter- sejr, da Romelu Lukaku midt i første halvleg bragte sit hold foran 1- 0.

Den belgiske tankcenter­forward sparkede returbolde­n i mål, efter at angrebsmak­keren Lautaro Martinez havde ramt stolpen med et hovedstød.

Bortset fra scoringen var det en chancefatt­ig halvleg. Inter så ud til at være tilfreds med at kontroller­e kampen med føringen i ryggen, og regnestykk­et så længe ud til at gå op.

Ikke mindst da Bolognas Roberto Soriano blev smidt ud for protester 12 minutter efter sidebyttet.

Kort efter fik hjemmehold­et endda muligheden for at bringe sig to mål foran, men Martinez misbrugte et straffespa­rk. Det skulle vise sig at blive en kostbar afbrænder.

Et kvarter før tid fik den indskifted­e gambier Musa Juwara udlignet efter klodset forsvarssp­il af Inters Roberto Gagliardin­i.

Inter- træner Antonio Conte hev Christian Eriksen ud og erstattede ham med Alexis Sánchez. Men hans hold kunne ikke finde tilbage på sporet.

Gambisk målskytte

Umiddelbar­t efter blev Alessandro Bastoni udvist, så begge hold spillede med ti mand, og det var gæsterne bedst til at udnytte.

Ti minutter før tid stod Bolognas Musa Barrow pludselig helt fri i venstre side af Inter- feltet, og den unge angriber gjorde sig dermed til kampens anden gambiske målskytte.

Juventus blev topstriden­s store vinder i denne spillerund­e. Efter en sikker sejr over Torino lørdag kunne den regerende mesterklub se begge sine nærmeste forfølgere kikse.

Ritzau

?? FOTO: GABRIEL BOUYS/ RITZAU SCANPIX ?? Rekord- Ramos
Med sit tiende mål i sæsonen sætter Real Madrids Sergio Ramos personlig rekord for flest mål i en sæson.
 ?? FOTO: ALESSANDRO GAROFALO/ RITZAU SCANPIX ?? Trods en mand mere på banen endte Inter med et overrasken­de nederlag til Bologna.