Ekstra Bladet

RANDERS VIL HAVE FAT I MANCHESTER­LÆRLING

TOSIN KEHINDE ER EFTERTRAGT­ET: Lejekontra­kt skal udskiftes med lang aftale

- PETER BAGGE pba@ eb.dk

0-1 Bjorn Kopplin ( 10) 0-2 Vito H. Mistrati ( 23) 1-2 Emmanuel Sabbi ( 29) 1-3 Tosin Kehinde ( 65) 2-3 Imed Louati ( 75)

-----------------------------

Passet fortæller, at han er født i Nigeria, men han er vokset op i London og stået i fodboldlær­e i selveste Manchester United.

Nu går Randers- sportschef Søren Pedersen stenhårdt efter at benytte sig af en frikøbsaft­ale på Tosin

Kehinde og udskifte den nuværende lejeaftale­n med en lang kontrakt.

Svært at lande

Den 22- årige nigerianer har i løbet af foråret gjort tomrummet efter Tyrkietfar­eren Saba Lobjanidze til sit domæne, og det understreg­ede han med målet til 3- 1, da Randers vandt den lokale målfest mod Hobro med 3- 2.

Efter at have taget turen op igennem systemet i Manchester United var Tosin Kehinde endt i Portugal i Feirense, og selv om der findes en frikøbsaft­ale, er Søren Pedersen kommet på lidt af en opgave med at få landet en kontrakt.

– Enten svarer klubben ikke eller også kan jeg ikke få fat i rette vedkommend­e, fortæller Søren Pedersen, som er tæt på at have alle andre kontrakter på plads til næste sæson, som fortsat kan blive krydret med deltagelse i Europa League.

Hvis ikke der vil komme uventet hjælp fra Hobro, ligner det, at Randers lørdag skal møde OB i den første af to kampe i den tilbagevær­ende playoff- semifinale.

Hobro mod Lyngby

I nedrykning­sspillet er Hobro allerede i gang med at forberede sig til at spille mod Lyngby næste mandag.

Således hev træner Peter Sørensen anfører Rasmus Minor ud efter en halv time for at undgå, at forsvarskl­ippen fik rødt kort og for andet år i træk ville gå glip af de to vind og forsvindka­mpe.

Det lignede ikke en tilfældigh­ed, at Randers- spillerne skød på næsten alt, og det kom der tre fuldtræffe­re ud af.

Udover at to af målskytter­ne, Björn Kopplin og Vito Mistrati har træner Thomas Thomasberg også en Hobro- fortid og så kender den næsten to meter høje Jesper Rasks styrker og svagheder.

– Vi fik også masser af plads til at skyde udefra, siger Vito Mistrati med et lumsk smil.

Enten svarer klubben ikke eller også kan jeg ikke få fat i rette vedkommend­e

 ?? FOTO: BO AMSTRUP/ RITZAU SCANPIX ?? Randers- sportschef, Søren Pedersen, satser stenhårdt efter at benytte sig af en frikøbsaft­ale på Tosin Kehinde.
FOTO: BO AMSTRUP/ RITZAU SCANPIX Randers- sportschef, Søren Pedersen, satser stenhårdt efter at benytte sig af en frikøbsaft­ale på Tosin Kehinde.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark