Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

ROSKILDE: □n 16- årig dreng blev anholdt under et indbrud i en slikbutik i Ringstedga­de. Drengen havde taget seks pakker cigaretter og en pakke cigaret- rullepapir. Han havde knust en rude for at komme ind.

AARHUS: Fire biler kollidered­e af ukendte årsager i krydset Gunnar Clausens Vej/Christian X’s Vej. Der skete betydelig materiel skade, men ingen af de fire førere – to kvinder på 22 og 31 samt to mænd på 35 og 62 – kom til skade.

RANDERS: □n 23-årig mand er blevet overfaldet på p- pladsen ved McDonalds på Tørvebrygg­en. Den 23- årige skulle mødes med en bekendt, men blev i stedet opsøgt af flere personer, der gav sig til at slå og sparke den 23- årige.

SLAGELSE: □n 16-årig dreng fra Høng blev hjulpet ned fra en tagryg i Jernbanega­de, efter at være kravlet op på taget i 25 meters højde i kådhed. Drengen sad på en kvist og drak af en flaske og ville ikke tale med politiet. Han blev hjulpet ned med en tilkaldt stigevogn fra brandvæsen­et. KLAMPENBOR­G: □n 18årig mand fra Søborg havde en kniv med en bladlængde på 12,5 cm på sig under en visitation ved en rasteplads ved Bellevue Strand. Han blev sigtet for at overtræde knivloven. SØBORG: □n fuld 52- årig mand i julemandsk­ostume blev anholdt på Motorring 3 ved sammenflet­ningen til Hillerød-motorvejen, hvor han gik rundt i nødsporet. Det blev skønnet, at han ikke kunne tage vare på sig selv, og han blev derfor anholdt. HJALLERUP: Tre personer blev kørt til kontroltje­k på hospitalet efter et solouheld på □45 i sydlig retning. Uheldet skete, da bilen kom i slinger, ramte autoværnet og endte i den anden side i hegnet ud mod en mark. NYKØBING S: □n 23-årig mand blev for tredje gang inden for tre år standset i en bil, selv om han ikke har generhverv­et sit kørekort. Det skete på □gebjerg Hovedgade. Det medførte, at mandens bil blev beslaglagt og forsøges konfiskere­t ved domstolene.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark