Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­tologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan komme ud for, at andre pludselig langer ud efter dig verbalt - som et lyn fra en klar himmel, så du tænker - hvad skete der lige? Eller omvendt, at du selv kommer til at gøre det samme. Det kan være ubehagelig­t men på den lyse side, bliver luften renset og du kommer videre

LØVEN 23/ 7-23/8

Du er i det kærligste og mest sociale humør, du kan være i og alle, der krydser din vej, får et venligt ord, et kram (hvis I hører til dem, der tør det) eller en sjov bemærkning. Er du i et forhold, vil du sætte fokus på romantikke­n og hjemlig hygge. Er du single, dater du sikkert løs.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan blive grebet af at surfe på nettet i dagens løb. Der er nogle ting, du gerne vil undersøge nærmere, og du kan blive helt nørdet omkring det. Du vil også nyde at fordybe dig i diskussion­er om teknik, IT eller alternativ­e emner som fx astrologi, numerologi eller tarotkort.

TYREN 21/4-21/ 5

Du er optaget af det hjemlige. Dit hjem, hvordan du gør det hyggeliger­e - måske får du lyst til at forbedre lidt her og der eller købe lidt nye puder, tæpper eller blomster. Dine børn eller kæledyr og alt, hvad du anser som familie. Du vil hygge om dem, lave god mad og have det rart.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er i ret godt humør, har overskud og vil føle dig glad det meste af dagen. Du vil være i god kontakt med dine dybere følelser, tanker og behov. En af de ting, der kan kaste lys over din dag, vil være en dyb, personlig samtale med en du kender godt. Eller endda med en ny ven.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du har mest af alt brug for bare at hive stikket ud og lave ingenting, og har du ferie, vil du sikkert helt automatisk gøre præcis det. Det vil gøre dig rigtig godt. Er du på arbejde, vil du måske udnytte den mere stille periode her over sommerne og få ryddet lidt op i arkiverne og lign.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du er på udkig efter sjov og ballade i dag. Lidt krydderi på tilværelse­n, der får den daglige trummerum til at blegne. Det kan være alt fra en rask lille konkurrenc­e ifm sport eller motion til en flirt eller et møde med en ny ven. Husk at holde balancen og undgå overdrivel­se.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du vil få udvidet din horisont på den ene eller den anden måde i dagens løb. Måske fordyber du dig i en spændende bog om lov og ret - fx en krimi. Måske kaster du dig over et studie af forskellig­e religioner eller filosofier, personlig udvikling. Og så vil du også være social.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan svinge mellem to ekstremer i løbet af dagen. På den ene side er du i humør til at være sammen med dem, du elsker og bare hygge igennem. På den anden side er du lidt rastløs og på udkig efter nye stimuli, en sjov og anderledes oplevelse o.lign. Prøv at være istedet for.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dit arbejdsliv vil du have energi til at være beslutsom og metodisk. Du vil få en masse fra hånden og ikke gå af vejen for vanskelige projekter. Hvis du hører til de heldige, der har ferie, kan du finde på at kaste dig over hobbyproje­kter, der giver lignende udfordring­er og nyde det.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Uanset om du har ferie eller stadig er blandt de arbejdende, vil du have fokus på at komme i mål med langsigted­e og lidt kringlede projekter, der kræver tålmodig og vedholdend­e indsats. Du vil beskæftige dig med det i dine tanker, hvis du har fri og fokusere hvis ikke.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du gør rigtig klogt i at undgå alt, hvad der hedder impulskøb eller forhastede beslutning­er i det hele taget i dag. Du vil nemlig have behov for at have det så rart og hyggeligt som muligt og samtidig sky alt, hvad der hedder kedelige rutiner. Prøv at holde fokus på roen.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark