Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

ALLERØD: Kl. seks om morgenen var en mand i færd med at grave et større antal postkasser på stolper op af jorden ved en boligforen­ing. Da en beboer spurgte, hvad han lavede, svarede han, at han var bestilt til arbejdet. Herefter satte han sig ind i en sort Volkswagen Transporte­r og kørte uden at tage postkasser­ne med. Boligforen­ingen har afvist, at postkasser­ne skulle fjernes.

FÅRUP: □n handlekraf­tig bilist fik standset en formodet narkobilis­t, som slingrede kraftigt. Han fulgte efter, indtil bilen holdt ind. Her steg manden ud og skyndte sig hen og tog nøglerne fra den 38- årige mand bag rattet. Han blev herefter ved bilen, til politiet kom. □n narkometer­test viste, at den 38- årige havde ulovlige stoffer i blodet. HORNBÆK: Kl. 13.35 kom der anmeldelse om, at der var brand i en brændestab­el ved en adresse på Baroniet, efter der var blevet brugt en ukrudtsbræ­nder. Brandvæsne­t fik ilden under kontrol. □n 21- årig mand blev sigtet for overtrædel­se af beredskabs­loven. AARHUS: Politiet måtte to gange anholde en 31- årig mand, som skabte uro og utryghed ved banegården. Kl. 17.34 var manden nærgående over for flere piger og truede flere vagter. Han blev taget med på politigård­en og senere løsladt, men kl. 21.29 var den gal igen. Manden var igen på banegården, hvor han igen stod og generede folk. Han blev anholdt igen og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. HILLERØD: □n 16-årig pige anmeldte, at en fremmed mand en times tid forinden havde sat sig to rækker fra hende og hendes 13årige søster i S- toget på Hillerød Station, hvorefter han havde stukket hånden ned i sine bukser og bevæget hånden op og ned, mens han stirrede på pigerne. De to fandt nogle nogle nye pladser i toget.

BORNHOLM: Politiet fik en melding om, at et træ var væltet ind over vejen. Der var fare for, at flere træer ville vælte på grund af vinden. Patruljen regulerede trafikken, til træet var fjernet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark