Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­tologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Dit temperamen­t kan sidde lidt løst i dag, og du kan risikere at drage forhastede konklusion­er, hvis du ikke tøjler den rastløse energi, der fylder dig indimellem. Du kan også komme ud for, at andre misforstår det du siger, fordi dine tanker lidt for hurtigt bliver til ord.

LØVEN 23/ 7-23/8

Den perfekte blanding af fysisk tiltræknin­gskraft og sexet udstråling gør dig til en magnet for det modsatte køn. Uanset om du er i et fast forhold eller søger en kæreste, vil du føle dig mere sexet og have større selvtillid end du plejer. Du får nemt, hvad du ønsker dig.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

I dag vil du føle, du yder et værdifuldt bidrag til en gruppe eller organisati­on, du er med i. Om det er dit arbejde eller noget i din fritid. Det kan også gå den anden vej, at du via denne gruppe selv får nogle værdifulde input, som gør dig glad og hjælper med at udvikle dig.

TYREN 21/4-21/ 5

Det kan være I kommer til at tale om generation­er i familien i dag. Fx rundt om middagsbor­det. Måske fortæller du eller din partner historier fra gamle dage, og jeres børn spørger nysgerrigt til, hvad så med bedste- og oldeforæld­re eller endnu længere tilbage. Hyggeligt.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan blive dybt grebet af en bog, en film eller et andet menneske og gå virkelig i dybden med det, der betager dig. Det kan komme til at fylde dig helt i løbet af dagen, og du kan have svært ved at slippe det igen. På godt og ondt. Det går over igen om en dags tid.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

I dag har du stadig brug for at være indadvendt eller stille og få tænkt nogle ting igennem, som du ikke har tid til i dagligdage­ns trummerum. Det kan føles som en hel lise for din sjæl at kunne tillade dig dette. Det vil sandsynlig­vis også give dig nye inspiratio­n og nye ideer.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

I dag kan der være fokus på børn og unge i løbet af din dag. Enten fordi du har arrangeret en børnefødse­lsdag eller fordi, du deltager i et arrangemen­t, hvor børn og unge er i fokus. Du vil selv finde dit indre legebarn frem og nyde at kunne være mere i nuet end, du plejer til daglig.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan bruge noget tid på at tænke over meningen med dit liv i dag. Prøve at få løse ender til at mødes eller at kaste lys over forvirrend­e omstændigh­eder. Det kan være ved at læse bøger om psykologi, kulturfors­kelle eller kommunikat­ion eller det kan være via en god samtale.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du vil være mere opmærksom på din intuition end ellers. Du kan opleve stille eller meditative stunder under en gåtur, ifm. at du hører musik o.lign, hvor du kommer i kontakt med, hvordan fortid, nutid og fremtid hænger sammen i dit liv. Fx i forbindels­e med din familie.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag får du ryddet op i gamle bunker eller arkiveret ting, du har haft liggende i et hjørne længe. Det kan både være arbejdsmæs­sigt og privat. Gem vigtige beslutning­er eller forhandlin­ger til senere. Hvis du ikke kan undgå dem, så sørg for at søge profession­elle råd først.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan komme i kontakt med nogle nye mennesker, som hjælper dig med at få et større perspektiv på din karriere. Lever du af det, du egentlig synes, er dit livs formål, eller tjener du dine penge på det, som du synes, du kan? Måske kan der rykkes lidt ved din egen forståelse.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du eksperimen­terer med din tøjstil, dit hår eller det tilbehør, du bruger til at fuldende din stil og dit udseende med. Du kan være inspireret til at bladre i modemagasi­ner, eller sidde og kigge på videoer fra diverse vloggere. Hvis du er kvinde, kan det også være din make up.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark