Ekstra Bladet

Medie: Fernando Alonso klar for Renault

- POUL FERDINAND pf@ eb.dk

Rygterne har svirret længe, og nu skulle den være god nok.

Den dobbelte Formel 1champ Fernando Alonso vender tilbage til motorsport­ens fornemmest­e klasse efter to års pause. Det skriver BBC. Ifølge det engelske medie har spanieren, der snart fylder 39 år, skrevet under med Renault, og det er blot et spørgsmål om tid, før aftalen bliver officiel.

Dermed vender Fernando Alonso tilbage til det team, hvor han hentede sine to VM- titler i 2005 og 2006.

Det er tredje gang, han bliver Renault- kører, efter at han allerede har siddet bag rattet hos det franske team i 2002- 06 og 2008- 09.

Hos Renault har en talsmand overfor BBC afvist ’ at kommentere rygter’, men en lang række internatio­nale medier er enige om, at skiftet bliver en realitet i den allernærme­ste fremtid.

Teamkammer­at med Ocon

Da Alonso forlod Formel 1 i 2018, forklarede han beslutning­en med, at han allerede havde opnået mere, end han havde drømt om. Men siden er motivation­en altså vendt tilbage.

Og nu skal han forsøge at hjælpe franskmænd­ene tilbage i den sjove ende af grid’en.

Hos Renault afløser Fernando Alonso australske Daniel Ricciardo, der skal til McLaren, og bliver holdkammer­at med franske Esteban Ocon.

Først giver han dog drømmen om at vinde det legendaris­ke amerikansk­e løb Indianapol­is 500 et tredje skud, når han stiller op for McLaren i august.

 ?? FOTO: FRANCK FIFE/ RITZAU SCANPIX ?? Fernando Alonso kan for tredje gang skrive kontrakt med renault.
FOTO: FRANCK FIFE/ RITZAU SCANPIX Fernando Alonso kan for tredje gang skrive kontrakt med renault.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark