Ekstra Bladet

KUFFERT- PROBLEMET

Slyngelstu­ens Ferieservi­ce hjælper høj og lav i denne tid og har modtaget følgende:

-

Kære Ferieservi­ce

Jeg er i tvivl om, hvordan jeg skal pakke min feriekuffe­rt, for jeg rejser ellers aldrig nogen steder, men nu skal jeg i spjældet, og det vælger jeg at opfatte som en slags ferie fra min hverdag, der er meget hård.

Dagene farer afsted med at være Frihedens soldat, De svages beskytter, Danernes lys, Samfundets vogter, Sjælefrede­ns kilde, Nordens håb og Sandhedens sendebud.

Jeg er sådan set ligeglad med, hvor mange underhyler­e og dele af min smagfulde garderobe I giver mig plads til, for jeg gider ikke gøre så meget ud af mit velsoigner­ede udseende, som jeg plejer. Ikke når jeg bliver uretfærdig­t straffet bare for at køre ind i folk og lægge racistiske videoer ud på YouTube.

Men jeg må selvfølgel­ig have en stak koraner med, jeg kan smide på grillen, hvis der bliver barbecue. Og de fylder hurtigt min gamle Samsonite ud.

Så må jeg have et udvalg af ternede kasketter, mine Birthe Kjær- cd’er og måske et trykluftho­rn, jeg kan trutte i, hvis der er nogen af de andre indsatte, der vil tæve mig.

Lyder det som en fornuftig prioriteri­ng?

Foragtelig hilsen R. Paludan

Hej Rasmus Paludan Det med at smide koraner på grillen skal du nok ikke regne med. Bl. a. fordi der ikke er grillparti­es i Nyborg Statsfængs­el. Måske joggingtøj, hvis du får lyst til at pumpe lidt jern i motionscen­teret? Det er jo så populært blandt de indsatte. Og det vil da tage røven på Pernille Vermund, hvis du kommer ud som Schwarzene­gger.

Hilsen Ferieservi­ce

 ?? FOTO: PER RASMUSSEN ?? Rasmus Paludan får ikke plads til sit tøj, når han pakker kufferten til spjældet.
FOTO: PER RASMUSSEN Rasmus Paludan får ikke plads til sit tøj, når han pakker kufferten til spjældet.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark