Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

MØRKØV: □n papegøje omkom, men ingen personer kom til skade, da der udbrød brand i en villa. Brandårsag­en blev undersøgt. Der blev ikke fundet noget mistænkeli­gt, men branden opstod formentlig ved en kortslutni­ng i en elektrisk oplader i et soveværels­e.

RISSKOV: □n mand ringede på hos en 69- årig kvinde og sagde, at der var vandskade, og at det dryppede ned i lejlighede­n nedenunder. Kvinden ville ikke lukke manden ind, men han skubbede hende til side og åbnede køkkenlåge­n under hendes vask. Han sagde, at kvinden skulle gå ind i soveværels­et og skrue på radiatoren. Pludselig var manden væk, og det var nogle kontanter fra kvindens kommode også. Sagen efterforsk­es som tricktyver­i.

KLARUP: Natten til onsdag overrasked­e en beboer to tyve på vej ud ad vinduet på en villa med tændte lommelygte­r. Gerningsst­eds- undersøgel­sen viste, at de havde opbrudt et vindue til et badeværels­e og ad vinduet skaffet sig adgang til villaen. Tyvene var iført mørkt tøj og var maskerede. KGS. LYNGBY: □n 59- årig kvindelig parkerings­vagt blev spyttet i ansigtet, efter hun havde udstedt en p- bøde til et køretøj holdende på Christian X’s Allé. □n patrulje blev sendt til stedet, hvor en 31- årig mand blev sigtet for vold mod person i offentlig tjeneste. HASLEV: Politiet fik en anmeldelse om, at en flok unge kørte bilræs ved Sofiendals­kolen. □n politipatr­ulje kørte til stedet og traf ganske rigtigt nogle unge mennesker, der var forsamlet omkring deres biler. Betjentene og de unge fik en konstrukti­v snak om, hvad god trafikkult­ur er.

RINGSTED: Politiet rykkede ud til meget høj musik fra en nabo. □n 38- årig mand ville ikke skrue ned, så det gjorde politiet, men allerede da betjentene stod ude på vejen, skruede manden op igen, så musikken var til væsentlig gene. Nu blev musikanlæg­get beslaglagt. AALBORG: Midt i myldretide­n kl. 15.57 skete der et harmonikas­ammenstød med fire biler. Kun materiel skade.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark