Ekstra Bladet

TØR HVOR ANDRE TIER. MIT EKSTRA BLADET!

-

Mit Ekstra Bladet. Din dejlige, ulydige tøs. Tør – hvor andre tier.

Selvom det var et lovbrud at vise den barske sandhed om forholdene på plejehjemm­et, hvor en stakkels dement kvinde blev behandlet så usselt, så levede avisen op til sin pligt. Kommunen havde ellers fået nedlagt fogedforbu­d mod, at TV2 måtte vise uhyrlighed­erne med den begrundels­e, at de ville beskytte beboeren, men heldigvis kunne de ikke sætte snor på vagthunden.

Det var kun TV2, der faldt til patten, og som nu mener, at Ekstra Bladet har tyvstjålet fra dem.

Alt det fnidder- fnadder, der foregår nu, er helt hen i vejret. Hvis ikke Ekstra Bladet var gået på barrikader­ne, var det hele endt i tys- tys. Så hvis Ekstra Bladet begik lovbrud, så gjorde de det i den gode sags tjeneste og tak for det. Retfærdigh­eden sker fyldest, og mon ikke, der både ryger hoveder og fyres ansatte på grund af dette forbandede svineri her.

Det er utroligt, at sådanne forhold eksisterer på plejehjem herhjemme. Det er jo desværre ikke det eneste eksempel.

Jeg ved ikke, om de ansatte på de pågældende plejehjem er frustrered­e og pressede af arbejdsfor­holdene på grund af nedskæring­er. Det at arbejde på et plejehjem bør være, at man har empati og forståelse for de forskellig­e beboere og deres situation. Heldigvis er det også for det meste tilfældet, men ikke overalt.

Leif Lemcke Ildfuglevæ­nget 148 Odense

Det er utroligt, at sådanne forhold eksisterer på plejehjem herhjemme

 ?? PRIVATFOTO ?? Historien om den 90- årige demensramt­e kvinde Else fra plejehjemm­et Kongsgårde­n i Aarhus har vakt opsigt.
PRIVATFOTO Historien om den 90- årige demensramt­e kvinde Else fra plejehjemm­et Kongsgårde­n i Aarhus har vakt opsigt.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark