Ekstra Bladet

Læserne støtter Else og Ekstra Bladet

-

Hurra! En stor sejr for sandheden, retfærdigh­ed og Else! Godt gået, Poul!

Peter L.

Godt, at der er indgået forlig mellem Ekstra Bladet og TV2. Men i euforien over at ville hjælpe Else må vi ikke glemme, at det ikke er et enkeltståe­nde tilfælde. Der er tale om et område, der har været udsat for årevis af besparelse­r og nedskæring­er, og derfor ser vi nu, at det skranter andre steder.

Jørgen M.

Trist, at vi har et medie, TV2, der hellere vil undlade sandheden end at bryde en skør lovgivning på bekostning af de allersvage­ste i samfundet. Tak til Ekstra Bladet for at vise sandheden frem.

M. H.

Det skal helt klart frem i dagens lys! Håber virkelig, at den slags mennesker bliver fjernet fra deres job. Lillian B.

Det gamle slogan holder også i 2020: Find dig i Ekstra Bladet, eller find dig i hvad som helst!

Ole P.

Rigtig godt gået af Poul Madsen og Ekstra Bladet. Ros fra mig. Den video skulle bare ud. Både for Elses skyld, men også for andre i hendes situation. Vi borgere har krav på at vide, hvad der sker inden for murene. Især når der er indgivet klager, og der ikke bliver gjort noget for at forbedre sårbare personers forhold på plejehjem. Så må man tage utradition­elle metoder i brug. Vi skal altså beskytte de svage i vores samfund. Det har allerhøjes­te prioritet. Mette M.

Tak, fordi I viser det. Kun på den måde vil der blive gjort noget. I Aarhus Kommune står de vist i kø ved håndvasken, både borgmester og rådmand.

Lone V.

Politikern­e gjorde, hvad de kunne, for at skjule det. Men den gik ikke. Ros til Ekstra Bladet. Nu bliver den spændende at høre, hvad ’ børnenes minister’ har at sige. De ’ gamles’ minister er tavs. Alle vasker deres hænder, god håndhygiej­ne i dobbelt forstand.

Jørn L.

Det har altid rodet på området i Aarhus. Gang på gang lover man at rette op, men der sker ikke en

skid. Rådmanden sidder bare og skræpper op, men gør ikke noget. Det bliver ikke bedre, før der sker udskiftnin­ger på toppen, og man ansætter personale til en ordentlig løn. Kalle F.

Det er grotesk, det i det hele taget kan ryge i retten. Ekstra Bladet har vist optagelser af systemets tydelige svigt over for en ældre. En hyldest burde nærmest være på sin plads for det. Anders W.

Aarhus Kommune har en forurolige­nde tilgang til vanrøgt. Det er jo chokerende, at de vil dække over det. Frygteligt. Det gør Aarhus Kommune til medskyldig, som jeg ser det.

Lotte S.

Når pårørende og værgen til Else ønsker det frem, forstår jeg ikke, at myndighede­rne forbyder det. Det er et råb om hjælp. Hvorfor måtte omverde

nen ikke vide, hvad der foregik – og ikke mindst ’ hvem beskytter de’? I hvert fald ikke Else. Laila G.

Næste gang, så kontakt Ekstra Bladet. Hvad hjælper skjulte optagelser af den behandling, når man bare kan få det stoppet uden videre. Lige her, er det godt, at Madsen har nogle boller, der er større end Kim Jong- uns.

Henrik P.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark