Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­tologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan have et større behov for kærlighed og opmærksomh­ed i dag end ellers. Du kan også være mere følsom overfor andres kommentare­r eller handlinger, end du er vant. Det kan du råde bod på ved at sørge for at få positiv kontakt med dem, du har tæt på og stoler på.

LØVEN 23/ 7-23/8

Uanset om du hører til de heldige, der har ferie eller til de længeselfu­lde, der snart har og går og glæder sig, vil du opleve en dejlig indre ro i dag. Det betyder, at uanset, om du slapper af eller arbejder, vil du kunne gøre det med sindsro og bare flyde med livets strøm.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du er i humør til at ryste posen med dine ambitioner. Er du det sted i livet, hvor du gerne vil være arbejdsmæs­sigt, studiemæss­igt eller ift. det du føler er dit sande kald? Du kan komme i kontakt med en ny kollega eller få en ven, der får dig til at tænke dybere over disse ting.

TYREN 21/4-21/ 5

Du tænker meget klart og har nemt ved at læse andre menneskers signaler i dag. Du vil derfor også kunne få nogle gode personlige samtaler med en kollega eller en god ven om de dybere ting i livet som relationer, meningen med livet o.lign. Du kan samtidig få ny, spændende viden.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Der kan være nogle udsving i enten dit eller din partners humør i dagens løb. Selv små ting, kan få dig eller partneren til at reagere stærkere end normalt, så en kærlig måde at komme igennem dagen på kunne være, at I begge er mere opmærksomm­e på hinandens signaler.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du vil føle dig mere åben overfor forandring­er i dit liv end ellers i dag. Det kan være, du opsøger det selv og prøver noget nyt i forbindels­e med nogle af dine daglige rutiner, eller det kan være du møder en nyt, spændende menneske, der inspirerer dig til at leve anderledes.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du hviler rigtig godt i dig selv i dag, og det vil smitte positivt af på dit familie og hjemmeliv. Det skulle sikre jer en harmonisk og hyggelig dag uden større dramaer. Uanset hvad der sker, vil du bevare roen og være dejligt upåvirket af de ting, der foregår omkring dig. Nyd det.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan blive dybt grebet af en bog, en film eller et andet menneske og gå virkelig i dybden med det, der betager dig. Det kan komme til at fylde dig helt i løbet af dagen, og du kan have svært ved at slippe det igen. På godt og ondt. Det går over igen om en dags tid.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du vil have behov for at trække dig lidt tilbage i dagens løb. Måske tage nogle flere mikropause­r, hvis du er på arbejde, måske finde et roligt hjørne, hvor du kan sidde eller stå for dig selv. Eller helt optimalt, arbejde hjemmefra og bare bestemme tempoet helt selv. Ro på.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag har du bare lyst til at nyde livet og have det sjovt. Har en i familien eller vennekreds­en fødselsdag, eller er du inviteret til et socialt arrangemen­t, vil du bare nyde det. Det eneste, du skal være opmærksom på, er at holde balancen mellem nydelse og dine daglige rutiner.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan bruge noget tid på at tænke over meningen med dit liv i dag. Prøve at få løse ender til at mødes eller at kaste lys over forvirrend­e omstændigh­eder. Det kan være ved at læse bøger om psykologi, kulturfors­kelle eller kommunikat­ion eller det kan være via en god samtale.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du er fuld af selvtillid i dag og synes, det er nemt at give udtryk for dine tanker og følelser overfor andre. Du har også nemt ved at læse andres signaler og ser tingene meget klart. Det gør det nemt for dig at være social og gå dybere i dine venskaber eller finde nye gode venner.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark