Ekstra Bladet

TEENAGE PARTY

-

Det var drenge mod mænd. Mændene vandt! Fortjent. Kent Nielsen tog en 3- 1 sejr med hjem fra sin gamle arbejdspla­ds og hjemmebane efter scoringer af Emil Holten, der slog til to gange i hhv. det niende og i det 26. minut. Alexander Lind sømmede den fynske kiste til med scoringen til 3- 1 i overtiden.

Unge Mikkel Hyllegaard, der er hentet i danmarksse­rien hos Svendborg/ Oure, fik dog tilskuerne til at varme lufferne, da han ti minutter efter pausen reducerede til 1- 2 efter fornemt assist- arbejde af Anders Klynge.

Indtil da havde det største jubelbrøl lydt, da OB fik sit første hjørnespar­k efter en stiv halv time …

Folkene fra Søhøjlande­t kan tage et godkendt slutspil og en sejr med sig ned i 1. division, og så kan Kent Nielsen og hans drenge så løbe rundt dernede og glæde sig, til de skal møde OB igen …

Sparede profiler

Efter 6- 0 hjemme vandt jyderne endnu en sejr over de stribede, der i dagens ligegyldig­e anledning valgte at spare samtlige profiler og i stedet gav genvalg til det ynglingeho­ld, der søndag vandt DM- guld i U19- fodbold.

Fynboerne startede med syv ’ mestre’ på banen og fire på bænken, og da tilbageven­dte Janus Drachmann allerede efter syv minutter måtte sætte sig og tog anførerbin­det af, var OB oppe på otte – og efter pausen ni drenge med dunede hager på banen.

Den blev dog toppet, da fynboerne efter en time havde hele 10 teenagere i aktion – plus Troels Kløve!

Efter en første halvleg, hvor Silkeborg havde massivt spiloverta­g, begyndte de unge striber faktisk at æde sig dygtigt ind i opgøret efter pausen. Jyderne havde flere tilbud, men kuglen skal jo som bekendt helt ind over stregen – og det gælder uanset, om man spiller mod drenge eller mænd. Kent Nielsen var heller ikke top- tilfreds med alt, han så på en dag, da de rødblusede også sparede en håndfuld af de spillere, der alligevel ikke fortsætter i næste sæson.

?? FOTO: CLAUS FISKER ?? Unge Mikkel Hyllegaard fik tilskuerne til at varme lufferne, da han ti minutter ef
1-2. ter pausen reducerede til