Ekstra Bladet

FART I RESERVEHJU­L

-

Det var kampen uden betydning, der alligevel fik tænding og holdt fart på lutter reservehju­l.

Glen Riddershol­m og Christian Nielsen havde hver især skiftet ni mand ud i startopsti­llingen i forhold til seneste kamp, og det var måske en udmærket måde at sætte gejst i startelver­ne på.

Sønderjysk­E lagde stærkt ud, men så blev der pludselig fløjtet for straffespa­rk i den anden ende, hvor Joao Pereira kom for sent. Emil Nielsen fik en kærkommen mulighed for at sætte et lille indskud ind på målkontoen men typisk for hans – og på det seneste også Lyngbys – sæson sendte han en blodfattig afslutning afsted fra ellevemete­rpletten, som Nikola Mirkovic let tog sig af.

Kort efter sendte gæsternes veloplagte Emil Frederikse­n et varselssku­d på stolpen, og midtvejs i halvlegen fik sønderjyde­rne så trukket marginaler­ne over på deres side på en hjørnespar­kskombinat­ion, hvor Peter Buch Christians­en i luften blev serviceret af Christian ’ Gekko’ Jakobsen.

Tredobbelt udskiftnin­g

Pauseskærm­en viste derfor et øjebliksbi­llede af tingenes tilstand, og i Lyngbylejr­en forsøgte man sig med en tredobbelt udskiftnin­g.

Det gav endelig lidt medvind, for otte minutter senere kunne Magnus Warming efter en fin omstilling nærmest kure klatten i kassen og udligne.

En anden indskifter, Kasper Jørgensen, fik lidt senere sit skud blokeret og i samme moment fik gæsternes forsvar afvist Ertugrul Teksens forsøg.

Sidstnævnt­e gav sammen med det 17- årige forsvarsta­lent, Filip Panjeskovi­c, et fingerpeg om, at nye er på vej til en stor fremtid i Lyngby.

Lige nu er det bare tvivlsomt, hvilken række, de to kommer til at udfolde sig i.

Også Sønderjysk­E havde taget en lille håndfuld helt unge fremtidsfo­lk med sig, og Arman Taranis fik debut med en halv time på banen.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Lyngbys Emil Nielsen kæmper med Sønderjysk­E’s Patrick Banggaard.
FOTO: LARS POULSEN Lyngbys Emil Nielsen kæmper med Sønderjysk­E’s Patrick Banggaard.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark