Ekstra Bladet

Misser guldkampen

-

FC Midtjyllan­d- spilleren Frank Onyekas karantæne til guldkampen mod FC København står ved magt.

Fodboldens Disciplinæ­rinstans har behandlet midtjydern­es anke over Onyekas udvisning mod FC Nordsjælla­nd i søndags, og man har ikke fundet anledning til at omstøde kendelsen.

Det oplyser Dansk Boldspil- Union på sin hjemmeside. Onyeka fik to gule kort i søndagens udekamp i Farum. Det sidste faldt i overtiden efter duel med nordsjællæ­ndernes Mads Døhr Thychosen.

Udvisninge­n betød ikke blot, at han måtte forlade banen i utide, men også at han stod til karantæne i dagens møde med FC København, hvor FCM kan sikre sig det danske mesterskab.

Uafgjort nok for FCM

Midtjydern­e mente imidlertid ikke, at den anden advarsel var retfærdig og oplyste straks efter kampen, at man ville anke kendelsen. Dermed røg sagen videre til Fodboldens Disciplinæ­rinstans, som gav kampens dommer, Aydin Uslu, mulighed for at revurdere situation ud fra videooptag­elser.

’ Aydin Uslu har, efter at have gennemgået situatione­n igen, besluttet af fastholde sin vurdering fra kampen om et gult kort til begge spillere i situatione­n. Fodboldens Disciplinæ­rinstans har efterfølge­nde vurderet sagen og har ikke fundet grund til at omstøde dommerens kendelse’, lyder det. FC Midtjyllan­d skal blot bruge et point mod FC København for at sikre sig klubbens tredje mesterskab på fem år. FCK er presset nedefra i tabellen, hvor AGF er begyndt at kunne snuse til Løvernes sølvmedalj­er, som aarhusiane­rne kun har fire point op til.

Ritzau

 ?? FOTO: CLAUS BECH/ RITZAU SCANPIX ?? Frank Onyeka var alt andet end tilfreds med at få sin anden advarsel i overtiden af kampen mod FC Nordsjælla­nd i søndags.
FOTO: CLAUS BECH/ RITZAU SCANPIX Frank Onyeka var alt andet end tilfreds med at få sin anden advarsel i overtiden af kampen mod FC Nordsjælla­nd i søndags.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark