Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

LEJRE: Politiet advarer mod udenlandsk­e ’asfaltarbe­jdere’, der uden aftale opsøger husejere og tilbyder arbejde som ny asfalt i indkørslen. □t ægtepar i Lejre takkede ja, men der blev lagt asfalt på et langt større areal end aftalt, og udlændinge­ne krævede nu et meget større beløb end det oprindelig­e ’ tilbud’.

BRABRAND: □n 63- årig vinduespud­ser kom til at spilde vand gennem et åbent vindue på en aflukket altan. Det fik den kvindelige beboer til at skælde ud, og hun tilkaldte sin 35- årige mand, der var meget sur og kastede en basketball efter vinduespud­seren. Han løb til sin bil med den 35- årige efter sig, der råbte flere trusler. Han blev anholdt og sigtet for trusler på livet.

FARUM: □n svært påvirket mand lænede sig op ad en ladcykel på Frederiksb­orgvej, og en anmelder frygtede, at han kunne finde på at cykle ned på motorvejen. □n ny anmeldelse sagde, at han nu stod midt på vejbanen på Frederiksb­orgvej. Den 55- årige fra Gilleleje blev afruset i detentione­n, fordi han ikke kunne tage vare på sig selv. SLAGELSE: Ansatte i en tøjbutik på Nytorv holdt en butikstyv tilbage, og det viste sig at den 30årige udlænding havde to poser fyldt med tøj. Poserne var foret for at skærme for tyverialar­men. Der manglede varer for 50.000 kr. i butikken, og den 30-årige blev anholdt med henblik på varetægtsf­ængsling.

STEGE: □n bilist signaliser­ede til en motorcykli­st, at denne havde glemt at slå sit blinklys fra. Det fik motorcykli­sten, 50, til at gå hen til bilisten og stange ham et slag i ansigtet gennem den åbne bilrude. Den 50- årige blev anholdt og sigtet for vold. □pisoden skete på Lendemark Hovedgade. REBILD: Politiet rykkede ud til en mistænkeli­g bil ved genbrugspl­adsen, og en betjent med hund stod af i nærheden af bilen, mens den anden kørte til genbrugspl­adsen. Han så en person bære på et tv, og anholdt manden, der havde otte defekte mobiler i lommen og nøgle til bilen. Politihund­en opsporede derefter flere tyvekoster.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark