Ekstra Bladet

Nu skulle der privatiser­es, mente SF’eren

-

SOM DET vil være □kstra Bladets læsere bekendt, satte Astrid Krag gang i en salgsproce­s, der med senere skiftende sundhedsmi­nistre fra Socialdemo­kratiet og Venstre skulle blive en rædselsopv­isning i idioti og løsagtig omgang med skattekron­er.

STATEN BRUGTE op mod 1,8 mia. kr. på salget, der endte med at indbringe ... 15 mio. kr.

Køberen, den saudiarabi­ske sheik Abdulaziz Hamad Aljomaih, kædes ikke kun sammen med

FOLKETINGE­T ER i årevis systematis­k blevet holdt i uvidenhed. ❘ 2017 spurgte □nhedsliste­n eksempelvi­s til eksistense­n af rapporten, der advarede mod vaccinesal­get. Med en forkølet undskyldni­ng nægtede Sundhedsmi­nisteriet at udlevere den.

Det samme skete i 2018, og først nu – to år senere – får Folketinge­t og offentligh­eden via □kstra Bladet kendskab til de graverende konklusion­er.

INGEN AF de i alt fem ansvarlige ministre i vaccineska­ndalen har villet udtale sig: Nick Hækkerup ( S),

Karen □llemann ( V), Sophie Løhde ( V), □llen Trane Nørby ( V) – samt den i særklasse politisk vaccine- resistente Astrid Krag, der nu huserer i Socialmini­steriet. Alle dækker de sig ind med, at Sundhedsmi­nisteriet ikke længere er deres bord.

VI ER med andre ord vidne til en stribe arrogante toppolitik­ere, der på groveste vis flygter fra deres ansvar over for vælgerne og Folketinge­t.

BONUSINFO: Sheiken, der købte vaccinefab­rikken, har meddelt, at der arbejdes på en coronavacc­ine. Danmark kommer ikke først i køen, hvis det lykkes.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark