Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

RØNNE: To svenskere er blevet afvist ved indrejseko­ntrollen, da de ankom fra Ystad. De har bopæl i et område af Sverige, der endnu ikke er godkendt til indrejse. BLOMMENSLY­ST: □n villaejer på Skovmarken har anmeldt, at en person har beskåret dennes træer fra en stor maskine. Også et stykke af græsplænen var blevet ødelagt. Det blev opdaget, da anmelderen kom hjem fra arbejde.

MARIELYST: □n 45- årig kvinde fik inddraget sit kørekort på stedet efter en soloulykke på Marielyst Strandvej. Kvinden havde ramt en parkeret bil og en blomsterku­mme, hvorefter bilen kurede på tværs af vejen og landede på siden. Kvinden havde en solid promille.

SLAGELSE: □n 30-årig udenlandsk mand er blevet idømt 30 dages fængsel og udvisning fra Danmark efter at være blevet taget i tyveri fra en tøjforretn­ing på Nytorv. Manden havde fyldt to forede poser med tøj for cirka 50.000 kroner. KLAMPENBOR­G: □n 17årig pige fik ved Dyrehavsba­kken frarøvet sin telefon af en 25- årig mand, hun kendte perifert. Hun blev sparket i maven og slået i ansigtet med en knytnæve, da hun forsøgte at få sin telefon igen. Den 25- årige mand blev efterfølge­nde udfundet på en adresse i København, hvor han blev anholdt og sigtet for forholdene.

JYDERUP: □n 31-årig mand er blevet anholdt og sigtet for vidnetrusl­er og vold mod en 19årig pige, som snart skal vidne mod ham i retten i en straffesag. AARHUS: □n vagt fra Bruuns Galleri måtte tilkalde politiet, da han opdagede et voldsomt slagsmål mellem nogle piger i området mellem butikscent­ret og DG❘huset. To piger sparkede og slog en tredje pige, som havde en kniv. Pigerne var mellem 11 og 13.

AARHUS: Mange tusinde kroner og 1000 ulovlige piller samt en del hash og skunk blev fundet i en lejlighed i Aarhus V. □n 21- årig mand er blevet sigtet. □n anden 21årig, der dukkede op på stedet, mens politiet var der, blev også sigtet.

ulle

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark