Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Jens Rohde ( R) udtaler: Jeg vil ikke stå til ansvar for, hvad der sker med div. klubber, hvis der ikke åbnes helt for publikum.

Ja, ja hr. Rohde, har du nogensinde taget ansvar for noget som helst.

Per Voetmann Hørning

at Michael Thestrup konkludere­r, at da Højesteret ikke har dømt tidligere bankledels­er, er det et tegn på disses hæderlighe­d! Skal jeg le eller græde? Nej, det er, fordi Finansiel Stabilitet (!) ikke har kunnet løfte bevisbyrde­n. Finansiel Stabilitet har skudt med spredehagl, og den metode kan ikke anvendes i retten.

Peder Seibæk Pensionere­t revisor Skovlodsve­j 10 Slagelse

at kunne vi heldige, som har fået tildelt fem sorte beholdere til affaldssor­tering, ikke få lidt hjælp fra vore leverandør­er? Mit forslag går på, at fabrikante­rne skriver om, hvilken type deres emballage er, så affaldet kommer i den rette beholder.

Visti Vester Solrød Strand

at J. Hartmann i søndags berettede om en skræmmende oplevelse, hun har haft med ikke etniske danskere, som ikke kan eller vil forstå den danske færdselslo­v. Jo, racismen og dårlig opførsel trives fint i det multikultu­relle Danmark, men det snakker vi ikke om, vel? Hverken i Hillerød eller Vollsmose.

Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at Merkels redningspl­an går nok ud på at redde de tyske banker, som nok har italienske og spanske statsoblig­ationer for mange milliarder.

Erling Madsen Brolæggerv­ej 11 Slagelse

at jeg hørte Knud Romer repetere, at han havde taget kokain og røget hash hele livet. Til trods sit misbrug har han dog skrevet et par gode bøger.

Hans Treufeldt København

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark