Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­tologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Det er en rigtig vædderdag i dag. Du vil have masser af gåpåmod og energi, og opstår der situatione­r, hvor du skal forsvare nogle af dine kære, er du fremme i forreste linije med alt skytset klar. Har du ikke en sag at gå ind ind, kan du kanalisere energien ind i noget godt.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du er oplagt til sjov, ballade, flirt og leg i dag. Det kan være, du skal arrangere en sjov sammenkoms­t eller på anden måde er engageret i sociale interaktio­ner, hvor du kan folde dig ud med hele din charme. Det kan også være, du underholde­r nogle børn og deltager i deres lege.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

I dag får du nogle positive oplevelser ifm møder med andre mennesker, som udvider din horisont. Det kan være i forbindels­e med et kursus, du har meldt dig til indenfor filosofi, åndsvidens­kab eller personlig udvikling, og du vil nyde at bruge dit intellekt til at studere det.

TYREN 21/4-21/ 5

Du skal måske på date i dag eller til en dejlig fest i aften og vil være optaget af at klæde dig smart og sommerligt lækkert på. Du føler dig sexet og tiltrækken­de og går ikke af vejen for en lille flirt. Ikke at det skal føre til noget, det er bare en måde at fejre skønheden på.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Der er gode chancer for, at du bruger noget af din lørdag på at få styr på noget papirarbej­de eller andre detaljeori­enterede ting, der kræver tålmodighe­d og akkuratess­e. Hører du til dem, der allerede er på ferie, vil du sikkert nyde at sidde og nørkle med et puslespil o.lign.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Er du på arbejde, vil du have nemt ved at fokusere din energi og få opgaver fra hånden, der kræver praktisk sans og struktur. Har du fri eller ferie, vil du være optaget af din families ve og vel og gerne også inkludere ældre familiemed­lemmer. Måske mødes i alle til middag.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan have lidt sværere ved at samle dine tanker eller fokusere din mentale energi i dag, end ellers. Har du mulighed for at holde lørdag og kanalisere din lidt rastløse fysiske og mentale energi ind i noget fysisk, som at gøre rent eller rydde op, flytte om, vil det være godt for dig.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Der er gode energier for kæresteliv­et i dag. Specielt, hvis der er nogle ting, I gerne vil have samlet op på eller snakket igennem, som vedrører jeres samliv, kan I få taget en rigtig god og konstrukti­v samtale, der gør jer begge glade og trygge. Jeres samliv er ihvertfald i fokus.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

I dag kan du møde et nyt og inspireren­de menneske ifm at du deltager i en eller anden form for gruppeakti­vitet. Det kan være du tager en tur ud i det blå og møder en gruppe venner, eller det kan være, du er til selskab og møder en der. Dine daglige rutiner skal brydes og nyt ske.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan føle dig meget passionere­t omkring en sag, en af dine børn er involveret i, og er der brug for en ekstra forælderop­bakning, er der ingen tvivl hos dig. Du går hele vejen for dit barn. Det kan også være din partner eller en af dine forældre, du støtter/ kæmper for.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan opleve nogle ting i dagens løb, der sætter gang i lidt overvælden­de følelser. Sandsynlig­vis positivt-noget som får dig lidt ud af din vante zone. Du kan også fordybe dig i en rigtigt god bog eller følge et foredrag om et spirituelt eller okkult emne. Det bliver ikke kedeligt.

FISKENE 20/2-20/ 3

I dag vil det passe dig godt med en stille og rolig lørdag, hvor du sover længe, er i badet så længe du har lyst og måske synger imens og ellers bare dimser rundt i din badekåbe eller dit hyggetøj og giver dig selv lov til at flyde med strømmen og gøre alting og ingenting i eget tempo.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark