Ekstra Bladet

Billedet siger alt

- POUL FERDINAND pf@ eb.dk

Der har bestemt ikke været meget at grine af for Tottenhams hårdtprøve­de fans i denne sæson.

Siden Spurs for et år siden tabte Champions League- finalen til Liverpool, har London- klubben nemlig været i frit fald.

Den tidligere så succesfuld­e træner Mauricio Pochettino blev fyret efter en pauver sæsonstart og afløst af altid kontrovers­ielle José Mourinho, og siden har den stået på sportsligt.

Nu ligger holdet tungt midt i tabellen efter torsdagens elendige præstation i 0- 0- kampen mod Bournemout­h, hvor det ikke blev til en eneste afslutning indenfor rammen mod et mandskab, som inden kampen blot havde hentet et point i ti kampe.

Fri adgang

frit fald rent

Samtidig har sæsonen budt på flere skandaler, som da Eric Dier gik til angreb på en fan, eller Dele Alli skabte coronaskan­dale.

Derfor er det rigtig skidt timing – eller god afhængigt af øjnene, der ser – at Amazon Prime har fået noget nær fri adgang i kulissen til at optage dokumentar­en ’ All or Nothing’ i denne sæson. For filmmagern­e har fået væsentligt mere drama, end de kunne have drømt om på forhånd.

I går blev traileren offentligg­jort. Her kan man se en lamslået Tottenhamt­rup, der først får at vide, at Pochettino er fyret og siden får nyheden om, at afløseren hedder José Mourinho.

Og det er næppe en overfortol­kning af det korte klip, hvis man hævder, at Christian Eriksen ikke ser begejstret ud over nyheden.

Skeptisk

Tværtimod ser danskeren mildest talt skeptisk ud, selvom han på det tidspunkt længe havde været i gang med at forberede det skifte, der i sidste ende sendte ham til Inter.

Også selvom man med en vis ret kan hævde, at den langvarige usikkerhed om Eriksens fremtid ikke ligefrem bidrog til stabilitet­en i Tottenham i første halvdel af sæsonen.

I klippet ser man også Tottenhams bestyrelse­sformand, Daniel Levy, forklare fyringen af Mauricio Pochettino.

– Vi er nødt til at gøre, hvad vi føler, er det rigtige for klubben. Kun tiden kan vise, om det var den rette beslutning.

Middelmådi­ge Tottenham

Amazon Prime har fået noget nær fri adgang i kulissen til at optage dokumentar­en

Det er der næppe mange Spurs- fans, som føler i øjeblikket, hvor sidste sæsons CL- finalister mest udstråler middelmådi­ghed og lav selvtillid.

Og bedømt ud fra Christian Eriksen og de øvrige Tottenham- spilleres udtryk i traileren, så har der næppe været mange i omklædning­srummet, der klappede af Levys beslutning.

 ?? SKÆRMDROP/AMAZON PRIME ?? Ny dokumentar afslører, at Christian Eriksen var i chok, da José Mourinho blev ansat som cheftræner i Tottenham.
SKÆRMDROP/AMAZON PRIME Ny dokumentar afslører, at Christian Eriksen var i chok, da José Mourinho blev ansat som cheftræner i Tottenham.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark